Shaman`is Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ir kāds vēl lietojis? skatījies? pētījis? kritizējis? sola jau viņi daudz, bet tuvākajā laikā neko stabilu laikam vēl neredzēt, lai gan "Zend Framework Preview 0.1.2" ir izlaists. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 nu uzliec, patestē, pasearčo gūglē... Šaubes, vai te ir kāds, kādam "nav ko darīt"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman`is Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 ir kāds vēl lietojis? hei, vai es kādā mirklī prasīju, lai kāds man pasaka ko priekšā, jo man slinkums? es vienkārši vēlējos zināt, vai te ir vēl kāds, kurš ko tādu lieto/ taisās lietot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 taisās, taisās, nu vismaz palietot, bet nelieto, jo nezin vai ir vērts un nav gluži primāra vajadzība noskaidrot kā ar šo ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman`is Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 http://framework.zend.com/ šobrīd viņi ir ļoti agrā izstrādes stadijā, tomēr jau tagad rodas iespaids, ka produkts būs kaut kas patiešām labs. Kā arī izstrādātāji un to partneru saraksts ir visai iespaidīgs, kas savā ziņā kalpo kā garantija kvalitātei. v3rb0 - ja ir kaut nedaudz brīva laiciņa, iesaku papētīt. Domāju, ka agri vai vēlu noderēs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Da uzcep savu FW, tieši saviem saitiem, ko tu parasti dari. perfomance ziņā būs vienmēr labāks, nekā kaut kāds universāls klucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Cik esmu paskatījies, potenciāli tas varētu izaugt par kaut ko vērtīgu, taču šobrīd tas viss vēl nav gatavs reālajai dzīvei. Kā jau paši izstrādātāji raksta, tā ir preview versija, lai saprastu, ko potenciāli no šī framework varēs sagaidīt, nevis tāpēc, lai tagad ar karstu galvu mestos iekšā visā un sāktu būvēt uz tā debesskrāpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts