Jump to content
php.lv forumi

Foruma skripts


Jackal

Recommended Posts

kam to forumu - lietošanai vai lai pamacītos? ja otrais, tad no tāda vienkārša parauga vēl apalami iemācīsies. parasti tie mazie projekti ir cits par citu dīvaināk taisīti. lielajos daudz kārtīgak rakstīti scripti un var izmantot par paraugu kā būtu jātaisa.

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

v3rb0 - no lielajiem iesācējs neko neiemācīsies.. drīzāk gan apjuks. es kad sāku kodēt tad arī.. atveru vaļā lielu skripu un lielām acīm skatos kas tik tur nav sarakstīts :)

 

bet nu neticu, ka hotscripts.com neko nevar atrast... meklēt arī vajag mācēt

Link to comment
Share on other sites

hmnc: mācīties pēc skripa kurš rāda kaudzēm notices tiklīdz ieslēdz error_reporting(E_ALL) ar nav labi.

 

kad vēl webam programēt nozīmēja perlā rakstīti cgi scripti, tad bija man tāda sarakana grāmata - tajā bija izķidāti 3-4 produkti un gandrīz vai katrai rindai pa komentāram kāpēc tieši tā dara. komplektā ar grāmatu par perla sintaksi varēja diezgan viegli un ātri iemācīties.

 

ja tāda tipa grāmatu par php atrod, tad ir vērts mācīties pētot citu rakstītu scriptu bet no weba novilktā forumā tak būs vēl mazāk iesācējiem domātie komentāri nekā pie piemēriem php manualī. tāpēc man liekas ka macīties kaut ko mēģinot saprast kaut kādā scriptā būs nekas vairāk kā taustīšanās pa tumsu. sliktākajā gadījumā posts iekš šī foruma - 500rindas un man te kaut kas neiet, help!

 

no citu garadarbiem ir vērts mācīties citu pieeju problēmas risināšanai, bet ne valodas pamatus.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...