Jackal Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Vai kādam gadījumā nav kāds mazs foruma skripts bez login un visām tām pārējām lietām. Man vajag pavism vienkārshu un labi saprotamu iesācējiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 OFFTOPIC: Es nevaru saprast kada jega no tadiem skriptiem tev, ja tu pats nesaproti, kas un ka tur ir, ne tu macesi vinju pielagot nekaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted March 19, 2006 Author Report Share Posted March 19, 2006 Tāpēc jau es prasu vienkāršu, kuru es varēšu saprast, nedaudz jau es saprotu no php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Jackal--> pameklee goglee... ir ljoti daudz dazaadu...'Vajag tik rakt' Vienkarshu noteikti atradiisi... P.S. gandriiz katraa graamataa kas veltiita PHP apmaaciibai ir arii vienkaarshu forumu scripti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 pirmā vieta kur meklēt: www.hotscripts.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted March 19, 2006 Author Report Share Posted March 19, 2006 Googlē tāpat kā hotscripts.com neko jēdzīgu nevar attrast. Tur ir daudz forumi, bet tie visi ir baigi sarežģīti. Ja kādam ir kāds maziņš foruma paraugs, tad luudzu ieliekat te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 (edited) Jackal, mekleet iemaacies, ja negribi mekleet tad taa arii pasaki, nevis saki ka google neko netrod .. p.s panjem phpbb forumu un miers. nekaa daudz lieka tur nau .. http://www.google.lv/search?q=simple+forum Edited March 19, 2006 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 (edited) kam to forumu - lietošanai vai lai pamacītos? ja otrais, tad no tāda vienkārša parauga vēl apalami iemācīsies. parasti tie mazie projekti ir cits par citu dīvaināk taisīti. lielajos daudz kārtīgak rakstīti scripti un var izmantot par paraugu kā būtu jātaisa. Edited March 19, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 v3rb0 - no lielajiem iesācējs neko neiemācīsies.. drīzāk gan apjuks. es kad sāku kodēt tad arī.. atveru vaļā lielu skripu un lielām acīm skatos kas tik tur nav sarakstīts :) bet nu neticu, ka hotscripts.com neko nevar atrast... meklēt arī vajag mācēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 http://phpclasses.org/ - ir pāris pavisam vienkārši forumu scripti, tikai tur viss ar OOP ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 hmnc: mācīties pēc skripa kurš rāda kaudzēm notices tiklīdz ieslēdz error_reporting(E_ALL) ar nav labi. kad vēl webam programēt nozīmēja perlā rakstīti cgi scripti, tad bija man tāda sarakana grāmata - tajā bija izķidāti 3-4 produkti un gandrīz vai katrai rindai pa komentāram kāpēc tieši tā dara. komplektā ar grāmatu par perla sintaksi varēja diezgan viegli un ātri iemācīties. ja tāda tipa grāmatu par php atrod, tad ir vērts mācīties pētot citu rakstītu scriptu bet no weba novilktā forumā tak būs vēl mazāk iesācējiem domātie komentāri nekā pie piemēriem php manualī. tāpēc man liekas ka macīties kaut ko mēģinot saprast kaut kādā scriptā būs nekas vairāk kā taustīšanās pa tumsu. sliktākajā gadījumā posts iekš šī foruma - 500rindas un man te kaut kas neiet, help! no citu garadarbiem ir vērts mācīties citu pieeju problēmas risināšanai, bet ne valodas pamatus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts