kilis Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Man vajag zinat kads man code jaraksta kad es varu ielikt raktiitas zinjas majas lapau un ir specials admin log in speciala mape piem www.lapa.lv/admin/index.php un es tur ielogojuis un uzrakstu zinju paras majas lapas sakuma www.lapa.lv un ka var kometes tos un izdzes amin lapa. tasiit paša tsiitos poll ka var to ari caur admin lapu un ka var phpBB redzet janakas 20 zinjas ? help mee Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) thipa rakstīts latviski un ne par kvantu fiziku, bet nevella nesapratu ko tad īsti gribi.. edit: http://www.google.lv/search?hl=lv&q=how+to+ask+questions Edited March 2, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 Man vajag zinat kads man kods jaraksta (php kods)?Lai es varu ielikt raktiitas zinjas majas lapau un ir specials admin log in speciala mape piem www.lapa.lv/admin/index.php un es tur ielogojuis un uzrakstu zinju paras majas lapas sakuma www.lapa.lv un ka var komentēt tos un izdzēst admin lapa. paša tsiitos poll ka var to ari caur admin lapu un komentēt ka var phpBB redzet janakas 20 zinjas ? help mee es ngribu tadu majas lapai tas ko es saku ko es gribu Piemere http://cs.drulle.lv ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Iesākumā iesaku salikt komatus. Tas vairākkārtīgi uzlabos saprašanas iespēju. Vēlāk der padomāt par diaktritiskajām zīmēm (da pat translitam nebūtu vaina). Tikai tad, kad tas būs izdarīts, es mēģināšu izlasīt un saprast, ko tev vajag. Un pie reizes: http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Tā visa lieta ko tu gribi, es nezinu vai kāds tev to uztaisīs. Piemēram pēdējos 20 rakstus var dabūt tā: <? mysql_connect("hosts", "dbuseris", "dbparole"); mysql_select_db("datu baze"); $rokam_laukaa = mysql_query("SELECT * FROM mani_raksti ORDER BY id DESC LIMIT 20"); while($r = mysql_fetch_array($rokam_laukaa)) { echo 'Virsraksts: '.$r['virsraksts'].' '; echo 'Suutu visus dirst ar shito rakstu: '.$r['raksts'].''; } ?> PHP & MySQL rlz :)~~ Edited March 2, 2006 by SkyD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Nē, SQLite rullz vēl vairāk par MySQL :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Nezinu tādu SQLite =]~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 Tā visa lieta ko tu gribi, es nezinu vai kāds tev to uztaisīs. Piemēram pēdējos 20 rakstus var dabūt tā: <? mysql_connect("hosts", "dbuseris", "dbparole"); mysql_select_db("datu baze"); $rokam_laukaa = mysql_query("SELECT * FROM mani_raksti ORDER BY id DESC LIMIT 20"); while($r = mysql_fetch_array($rokam_laukaa)) { echo 'Virsraksts: '.$r['virsraksts'].' '; echo 'Suutu visus dirst ar shito rakstu: '.$r['raksts'].''; } ?> PHP & MySQL rlz :)~~ hmmzz.. paradi kas man jaraksta tajos latviskajoes vardu vieta piemeru sajai daļai tas prieks phpBB mysql_select_db("datu baze"); $rokam_laukaa = mysql_query("SELECT * FROM mani_raksti ORDER BY id DESC LIMIT 20"); while($r = mysql_fetch_array($rokam_laukaa)) { echo 'Virsraksts: '.$r['virsraksts'].' '; echo 'Suutu visus dirst ar shito rakstu: '.$r['raksts'].''; } ?> [/code] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogin Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Cilvēks vēlas: 1) lapu, kurā papildināt/pievienot rakstus un komentārus caur atsevišķu administratora sadaļu (My Little Weblog) 2) balsošanas skriptu (meklē te) 3) phpBB pēdējās 20 ziņas izvadīt citā lapā (jau atbildēts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Reku, http://www.opensourcecms.com/ Tur ir visādi CMS un blogi, ar smukiem dizainiem, lādē nost, pēti kodus un maacies taisiit pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts