osk Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Parole tiek nokriptēta ar sha1, ierakstīta sql. Useris grib mainīt paroli, atver rormu, bet paroles maiņas lodziņā parādās 40 zvaigznītes. Kā man izdarīt tā, lai paroles lodziņā parādās tikai tik cik ir pašā parolē? Ja pareizi saprotu, tad to nemaz vairs nevar izdarīt, kā rīkoties??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 emm, a kas tas par zvaigsniiteem? Tu hashu ielasi paroles laukaa?? LOL neko tev tur nevajag ielasiit - liec, lai raksta veco paroli pats + jaunaas 2 apstiprinaajumus. Veco vajag pa jaunu rakstiit!!! Lai veelreiz paarliecinaatos, ka pareizais lietotaajs vinju maiina, nevis kaads cits, kameer lietotaaajs uz WC aizgaajis... :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
osk Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 Tā jau arī jādara, bet es domāju parādīt arī veco paroli (simbolu skaitu), laikam jāatsakās no tik trakas domas :o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 A priekš kam? Parasti rāda 8 simbolus neatkarīgi no tā kas tur bija ievadīts.. Jebkas cits tik samazinās sec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osk Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 Man ar bija tāda doma, paņemt dažus simbolus ielikt un miers ;o) Skaistāk tomēr ;oDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) Ieliec papildus lauku db, kur glabā simbolu skaitu, ja nu dikti gribi :) Edited February 13, 2006 by Paulinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
osk Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 Jā, bet galu galā tam jau nav jēga, cilvēks nodomās, ka tā ir viņa parole un spiedīs tik submit, bet tur paziņos ka nepareizi ievadīta parole. Tad jau labāk lai stāv tukšumiņš ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts