Lokomotive Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Sveiki, man līdz šim sanāk tik tāl, ka Sessija (kas tiek izveidota pie ielogošanās) index.php lapā, neizzūd kad lietotājs staigā pa to pašu lapu (index.php?func=new_post , index.php?func=edit_post utt.) kamēr vien lietotājs Iznīcina Sessiju. Taču man līdz šim vēl nav izdevies to pašu Sessiju pārnest uz citu lapu (no index.php uz board.php). Resp. es gribu panākt, ka ielogojies lietotājs Index.php lapā, paliek ar "ielogojies" statusu arī board.php lapā. Nemaz nešaubos, ka esmu uzrakstījis šausmīgi nesakarīgi, tāpēc, ja rodas kādi jautājumi - jautājet droši.. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Izmanto forumā meklētāju vai bubu veidotajā sautra rādītājā paskaties! Tak bieži veidoti topiki par šo tēmu! katrā lapā ir jaizmanto session_start(); f-ja pirms k-kas tiek izvadīts. session_start(); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokomotive Posted January 22, 2006 Author Report Share Posted January 22, 2006 es lieku session_start() katrā lapā. Precīzāk f-ciju failā, kas tiek includots katras lapas sākumā. Taču vērtības netiek pārnestas uz citu labu (no index uz board.php). Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 katrā lapā pašā sākumā un nevienā inclūdotajā failā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 php_Stopp: kas vainas inklūdētajiem failiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 .. kaut kas šodein nav lāgā. sāku runāt nepārbaudītas lieta. nezinu, vai ar inclūdotajiem faiiem strādā - zinu, ka manis pateiktajā variantā man vienmēr viss ir strādājis. viss, ar labunakti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 usera pusee kokiji ir ieslegti? ja taa otra lapa ir popup vai Jauns logs (abi paliek atveerti) - tad 90% vainiigs ir kokiju dziives laiks ;) -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 vai tad pie atslēgtiem cookies neiet sesijas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ja sesiju id tiek nodots caur get, tad strādā. to var regulēt caur php.ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 rpr --> ne tikai caur ini :) var arii pie adreses <?php print SID ?> un straadaas :) ja userim buus ieslegti kokiji --> neko neizvadiis (iznjemot 1 reizi pie sesijs izvades ) ja nebuus nodos to SID caur getu (un automaatiski atradiis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSide Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 1) Sessijaam shai gadiijumaa nav nekaada sakara ar cookijiem, jo sessijas tiek veidotas servera galaa nevis klienta kaa cookiji. 2) Visos failos (var arii caur include header.php piemeeram) ir jaaliek session_start() - galvenais pirms visa paareejaa teksta - izvades uz klientu - respektiivi tai ir jaabuut PIRMAJAI komandai skriptaa. 3) Par sessijaam ir daudz un dikti aprakstiits tepat forumaa - lieto search. 4) Ja sessijaa veelies glabaat kaadu objektu (klases instanci), tad lieto serialize() un unserialize() -> vismaz man shkjiet ka tas ir vienigais veids, kaa shos objektus var saglabaat sessijaa nesachakareejot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 1) Sessijaam shai gadiijumaa nav nekaada sakara ar cookijiem, Taa jau tas ir tikai kaa lai serveris zinaa ka samam userim doshu tos sesijas datus shamam nedoshu? SID tachu glabaajas usera galaa, vai tiek padots caur GET.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSide Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Taa jau tas ir tikai kaa lai serveris zinaa ka samam userim doshu tos sesijas datus shamam nedoshu? SID tachu glabaajas usera galaa, vai tiek padots caur GET....Hmm... nestriideeshos - laikam jau bija gan ieksh php.ini kautkaads settings, kad SID tiek padots automaatiski liidz kaa GET. Vispaar jaapaskataas, nekad par to nebiju taa iipashi aizdomaajies :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts