Jump to content
php.lv forumi

httpd errors


Recommended Posts

Vai tas nozīmē, ka 80 ports aizņemts? (Proxy man nav/IIS ir - mož to mest nost???). Tomēr Apache vislaik bija OK, kamēr nesāku cīnīties ar php.

 

<OS 10048>Only one usage of each socket adress <protocol>/network adress/port> is normally permited. : make_sock: could not bind to adress 0.0.0.0.80 no listening sockets available, shutting down
Link to comment
Share on other sites

Cits httpd nav. Modulis - maybe. Man nupat tā stadija, kad esmu apmaldījusies 3 priedēs.

Uzliku Apaci - viss notiek. PHP - nekā. Izmet sourci testā. Nu viss ir desmitiem reižu iziets pārbaudīts!!!!!

Link to comment
Share on other sites

To laikam neuziešu. Lieku atpakaļ IIS, kas, liekas, nebija pie vainas, un n-to reizi metīšu nost PHP, lai sāktu no gala.

Brīžam uznāk doma, vai nevar iztikt ar EasyPHP???

Jā, man ir W2000 serveris, uz kura ir jāgriež webu. Nezkāpēc ir vēlme pēc Mambo. Varbūt es lieki sarežģu visu?

Link to comment
Share on other sites

Incanti gan [Ya] - kālabad uz Windozes platformas nevarētu likt webserveri!??? :-)

 

Delfīn - 1)man reāli pagaidām ir tikai failserveris uz W2000, 2) to administrē Dikti Aizņemts Cilvēks, kam nav ne laika, ne vēlēšanās iedziļināties vēlmē uzlikt webserveri, 3)pati uz vecā (NT)servera tiku galā ar savām html lapām, 4)tagad uz jauna un pusratā W2000 vairs negribu plikus htmlus, bet gan normāli no mājas uc adminstrējamu php un DB balstītu lapu, 5)nav neviena tuvumā, kam vēl par to te būtu interese, tālabad jādara/gribu izjēgt visu pati, 6) Mājās man ideāli griežas MSAS+EasyPHP - bet tikai priekš mambas izpētes. VISA TĀ SAKARĀ VAICĀJU, VAI NEVAR DEFAULTI COSTUMā INSTALĒTU APACHES+PHP+MYSQL vietā iztikt ar Easy.

(Laikam jau nevar...;-)))

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...