archixz Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 uzinstelēju šo mysql-essential-5.0.18-win32 tur laikam viņu var palaist tikai caur dosu? vai arī iespējams kā savādāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ļoti šaubos vai MySQL strādās zem DOSa. Ja ar vārdu "palaist" tiek domāts iedarbināt MySQL serveri, tad start->programs->...MySQL ->Start Service (kautkur tādam tur jābūt). Vai arī, protams, start->run->net start MySQL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 Tad kad es palaižu mysql tas man izmet logu http://foto.inbox.lv/archixz/16-01-2006/mysql.jpg tā jābūt vai arī es esmu iebraucis galīgās auzās ? ja pareizi ko man tur jāzpiež? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Permission denied - this album is private. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 http://foto.inbox.lv/albums/archixz/16-01-2006/mysql.jpg vajadzētu strādāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Tas ir comand line tuulis kas sūta un attēlo pieprasījumus no mysql.. Tātad mysql darbojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 skaidrīte ,bet vienu es nesaprotu visi saka ctrl+alt+del pie procesa ja uzrādās mysql tad strādā,bet man ta neuzrādās ,tapēc es pats visu laiku meklēju kas pa vainu un mēginu apmaldīties starp trijiem kokiem =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Viss ir pareizi. Tu esi tur palaidis MySQL klientu un piekonektējies serverim. Vari dot izpildīt visādus kverijus. Iesākumam: SHOW DATABASES; vai USE datubaazes_nosaukums; vai SHOW TABLES; (kad izpildīsi to USE). Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 he normāli kaut kas līdzīgs kas dosā... SHOW DATABASES-aktivizējot sho komandu man nekas neparādās kursors tiek novirzīts nakamajā rindiņā USE datubaazes_nosaukums- to man pasham jaizdomā piemēram use db vai iepriekš instelējot bija dots datubāzes nosaukums? SHOW TABLES; (kad izpildīsi to USE). cik es noprotu viss strādā =]] a kā var zināt visas komandas? /help??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) straadaajot ar SQL komandrindu beigaas jaabut ; savaadaak vinsh nesaprot vai tev pietruka vietas kur rakstiit qveriju vai gribeeji lai to izpilda ;) edit: USE tevas_jau_izveidotas_un_eksistejoshas_db_nosaukums ;) peec instalaacijas standartaa ir 2 db Mysql (kameer iisti nemaaki labaak pats neko nemaini) un test Edited January 16, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Tur nekas nav kā DOSā. Vienīgā kopīgā īpašība - melns ekrāns, un ar to kopīgais beidzas. Tak, cilvēk, atver http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/tutorial.html un lasi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts