Jump to content
php.lv forumi

march

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

About march

  • Birthday 06/14/1992

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Salaspils
  • Interests
    CS MU PHP HTML Javascript, Ja kkas notiek ar datoru (tfu, tfu, tfu) tad futbols :)

march's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nebūtu pareizāk: header('Content-Disposition: attachment; filename='.$file); ?
  2. Un kur palicis mysql_connect() un mysql_select_db() ? //edit: sorry, nokavēju nedaudz ar atbildi...
  3. Loģiski, ka vienkāršā mainīgajā $page ne no kurienes tev pēkšņi neparādīsies pieprasītās lapas nosaukums. Izmanto, piemēram, $_SERVER['REQUEST_URI']
  4. Salīdzināšanā jāizmanto == , nevis parastais =
  5. Neiet tāpēc, ka $_get mainīgajos nosaukums kvadrātiekavās ir jāliek pēdiņās, tev tas ir izdarīts tikai pirmajā rindiņā, pārējās nav.
  6. $angliski = array('/Monday/','/Tuesday/','/Wednesday/','/Thursday/','/Friday/','/Saturday/','/Sunday/', '/January/','/February/','/March/','/April/','/May/','/June/','/July/','/August/','/September/','/October/','/November/','/December/'); $latviski = array('Pirmdiena','Otrdiena','Treрdiena','Ceturtdiena','Piektdiena','Sestdiena','Svētdiena', 'Janvāris', 'Februāris', 'Marts', 'Aprīlis', 'Maijs', 'Jūnijs', 'Jūlijs', 'Augusts', 'Septembris', 'Oktobris', 'Novembris', 'Decembris'); $datums = preg_replace($angliski, $latviski, date("l, j. F Y")); echo $datums;
  7. march

    shoutbox(img)

    Saglabā uz servera bb2html.php failu, lapas sākumā pieliec include 'bb2html.php'; un tālāk visur kur tev vajag no bbcode tikt uz html, lieto bb2html() funkciju.
  8. march

    shoutbox(img)

    http://www.google.com/search?hl=en&cli...amp;btnG=Search
  9. Atceros, kad pats liku easyphp, tad tiešām tam defaultā ir "Listen" uz localhostu, to rindiņu httpd.conf failā arī vajag aizkomentēt vai izdzēst Listen rindiņu.
  10. march

    Demo

    Nu vaitad grūti paskatīties pirmo rindiņu un eskeipot pēdiņas: echo "<body bgcolor=\"#ccc\" >"; P.S. Izrādās ka tas ir manis paša rakstīts skripts, tik tālu atceļojis jau :)
  11. Ja tu to lapu atver no tā datora, kur atrodas serveris, tad protams ka sakritīs servera ip un tava kā klienta ip. Arī tad ja tu lapu ver caur pilno adresi, nevis caur localhost.
  12. Zināju ka tāds xor eksistē, tikai rakstot biju domājis, ka neeksistē kā matemātisks operators
  13. Javaskriptam ir funkcija Math.pow()
  14. Tāda ^ operatora nav, izmanto pow() funkciju.
  15. <?php if ($handle = opendir('/path/to/files')) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { echo "$file\n"; } closedir($handle); } ?>
×
×
  • Create New...