Jump to content
php.lv forumi

archixz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

archixz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mysql bija jāuzrāda šeit parole ,tas izdarīts veiksmigi. http://imo.popular.lv/apache+php+mysql/img/mysql_11.JPG un uz kompja uzinstelēts php 4.3.10.10versija šitas versijas nesader kopā?
  2. Es jau tikai pēc piemēra pildīju ,tapēc zamudrilsja =]] bet tagad man met āra #1251 - Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client Kad insteleju mysql nekur man nepiedāvāja ieraxtīt user name ,tikai paroli lika ierakstīt. user man tagad stāv root , bet laikam nau pareizs...
  3. Tā es tikko pārinstelēju mysql.man ir 4.1.16 versija.Un mysql ir ieslēgts. jā config.inc es tur itkā visu pamainīju . $cfg['PmaAbsoluteUri'] ='http://localhost/phpMyAdmin/'; $cfg['blowfish_secret'] = 'archixz'; //tas ir servera vārds?? $cfg['Servers'][$i]['password'] ='parole'; $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'cookie' šīs ir lietas kuras es izmainīju ,varbūt ka vēl kas trūkst?
  4. jā mysql man ir uzinstelēts . esmu šajā lietā iesācējs ,tapēc piedodiet ka uzdotu tik stulbus jautājumus.
  5. es meiģinu palaist phpmyadmin ,bet tas man met ārā erorus: #2003 - Serveris neatbild #1045 - Access denied for user 'localhost'@'archixz' (using password: YES) ko man vajadzētu izlabot lai darbotos phpmyadmin?
  6. he normāli kaut kas līdzīgs kas dosā... SHOW DATABASES-aktivizējot sho komandu man nekas neparādās kursors tiek novirzīts nakamajā rindiņā USE datubaazes_nosaukums- to man pasham jaizdomā piemēram use db vai iepriekš instelējot bija dots datubāzes nosaukums? SHOW TABLES; (kad izpildīsi to USE). cik es noprotu viss strādā =]] a kā var zināt visas komandas? /help???
  7. skaidrīte ,bet vienu es nesaprotu visi saka ctrl+alt+del pie procesa ja uzrādās mysql tad strādā,bet man ta neuzrādās ,tapēc es pats visu laiku meklēju kas pa vainu un mēginu apmaldīties starp trijiem kokiem =]]
  8. http://foto.inbox.lv/albums/archixz/16-01-2006/mysql.jpg vajadzētu strādāt.
  9. Tad kad es palaižu mysql tas man izmet logu http://foto.inbox.lv/archixz/16-01-2006/mysql.jpg tā jābūt vai arī es esmu iebraucis galīgās auzās ? ja pareizi ko man tur jāzpiež?
  10. uzinstelēju šo mysql-essential-5.0.18-win32 tur laikam viņu var palaist tikai caur dosu? vai arī iespējams kā savādāk?
  11. aha skaidrs ,jā es to veco mysql sachiniju ,bet atkal vajag to phpadminu kachat nost chakars , lab uzinstelēšu atpakaļ jauno mysql. a ja firewall ir izslēgts ,tad jau vinjsh netruace mysql?
  12. uzinstalēju šito mysql-4.0.26-win32 ,bet atkal kaut kas nestrādā man luksaforiņā deg sarkana gaisma. tur kaut kas setingos ir jāpamainā?
  13. Ja visus failus izdzēsu caur add/remove un bēc tam to mapīti pat shift+del un dat instelēju jauno 5 bet vienalga met to erroru laukā , firewaal arī ir izslēgts.tagad pamēģināšu 4.18 uzinstelēt.
  14. Jā to es sapratu ,bet kad uzspiedu skip man parādījās šitais http://foto.inbox.lv/archixz/php/error2.jpg tapēc es domaju kas tas pa erroru. un nospiežot ctrl+alt+del neuzradas mysql.
  15. es instelēju mysql un man instalācijas beigās izmet šādu erroru http://foto.inbox.lv/archixz/php/error.jpg kas tur varētu būt pa vainu?
×
×
  • Create New...