KAC Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 1) iekopee php.ini failu windows mapee 2) extension_dir = "./" <- noraadi iisto celju Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Varat iemest tiešo linku kur var novilkt īsto mysql ,jo spiežot ctrl+alt+del vai crtl+shift+esc nuzradās ka man ir mysql ,laikam ne to versiju esmu nokachajis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 http://dev.mysql.com/get/Downloads/MySQL-5...irror.anlx.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 1) iekopee php.ini failu windows mapee 2) extension_dir = "./" <- noraadi iisto celju 1)ir izdarīts 2) extension_dir = "./" <- noraadi iisto celju kur šitādu var atrast un uz kādu failu man jānorāda īstais ceļš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) php.ini failā atrod rindiņu extension_dir = "./" un nomaini uz extension_dir = "./ext" Edited January 15, 2006 by MakaTaNaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Paldies MakaTaNaw ! Windows mapē vajadzēja nomainīt extension_dir = "./" uz extension_dir = "./ext" vai arī c:/web/php.ini???? Tā tas ir izdarīts tagad ,kaut kam būtu jāparādās ?ko man tālāk darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 C:\web\php.ini dzēs to failu ārā un atstāj tikai windows mapē. Nu tagad skaties kas tev tur notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 es instelēju mysql un man instalācijas beigās izmet šādu erroru http://foto.inbox.lv/archixz/php/error.jpg kas tur varētu būt pa vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Taču izlasi to erroru, tur ir rakstītas iespējamās problēmas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Jā to es sapratu ,bet kad uzspiedu skip man parādījās šitais http://foto.inbox.lv/archixz/php/error2.jpg tapēc es domaju kas tas pa erroru. un nospiežot ctrl+alt+del neuzradas mysql. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Un k-ko arī darīji lietas lapā ? unninstall mysql, izdzēsi visus vecos failis, firewall netraucē ? Skip neko neatrisinās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Ja visus failus izdzēsu caur add/remove un bēc tam to mapīti pat shift+del un dat instelēju jauno 5 bet vienalga met to erroru laukā , firewaal arī ir izslēgts.tagad pamēģināšu 4.18 uzinstelēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 uzinstalēju šito mysql-4.0.26-win32 ,bet atkal kaut kas nestrādā man luksaforiņā deg sarkana gaisma. tur kaut kas setingos ir jāpamainā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Nevajag tos vecos mysql 3.x un 4.0.x instalēt. tiem līdzi nāk riebīgs winmysqladmin, no kura nekāda jēg nav. Vajag likt jaunos >=4.1.x ar normālu MySQL Server Instance Configuration Wizardu (vai kautkā tā..) Ja tev normāls firewalls paskaties viņā kādas aplikācijas tev sēž uz kādiem portiem un vai nav aizņemts mysql standarta ports. Un pie tam, tavā pēdējā bildē tev jau rakstīts, ka nepareizu mysql paroli esi ievadījis. tb mysql jau tev ir bijis tajā vietā uzinstalēts, kur instalēji, un tur bija cita root parole norādīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archixz Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 aha skaidrs ,jā es to veco mysql sachiniju ,bet atkal vajag to phpadminu kachat nost chakars , lab uzinstelēšu atpakaļ jauno mysql. a ja firewall ir izslēgts ,tad jau vinjsh netruace mysql? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts