Artic^MX Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) Nu itkā man ir login lapa a kā uztaisīt lai kad name vai pass ir nepareizs, lai rāda errorus (nepareiz logins vai pass) virs input laukiem? bez sesijaam un cookijiem ir iespeejams iztikt? man mobilais pie kaut kaadu 3 sesiju sakaita nokaras un kuukijus vispaar nenhem pretī Edited December 8, 2005 by Artic^MX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 A kā vēl nodrošināt normālu loginu bez sesijām vai kukijiem? Un nafig n sesijas reizē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artic^MX Posted December 8, 2005 Author Report Share Posted December 8, 2005 (edited) sesijaa ir 3 info: logins, pass un logina id, ja pieliek veel kaadu mobilais karas Edited:kā lai uzliek lai sesija derīga tikai līdz lapas refresham? Edited December 8, 2005 by Artic^MX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Tā ir viena sesija ar 3 mainīgajiem. Uz pārlādes nahrenizē. Kā vēl varētu pateikt, kad kāds uztaisa refreshu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
litt Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Uz daļas mobilo sesijas NESTRĀDĀ (pats par to esmu pārliecinājies). Vienīgais variants ir ulī vilkt līdzi kaut kādus identificējošus datus Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 es vispār wap lapā sesijas un cookies nelietoju.. lietotājs/id un parole nāk līdzi urlī (skat. http://stopp.ex.lv/ ja kas ;) ). vēl jau var arī visu laiku taisīt hidden inputus un tā tos datus vilkt līdzi, tad vismaz neiekešojas tā adrese. ps. nu wml hidden inputs būtu vienkārši postfield (ja kas :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artic^MX Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 nekādas vainas jau īpaši tavam saitam nav, bet man lai ar vienu accountu nevar ieiet 2 mobilie, tāpēc vaig ģenerēt logina id. un ja logina id liek urlī tad to ir viegli apiet. draugam tikai jāpāraksta urlis. par tām sesijām: es uztaisiju tādu testa lapu kur var notesetēt vai darbojas sesijas vai kuukies. patesteeju dazhus mobilos un rezultātā Man Nokia 3100 (visi iet); klasesbiedrenei arii nokia 3100(nekas neiet), veel vienam 6610 (iet tikai kuukiji, kad lieto sesijas raada invalid characters in session), veel notesteeju vienu mototrolu (sesijas iet kuukies ne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artic^MX Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 bet tie visi kas te ir galiigi offtopic probleema ir rakstiita augstaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 visu login datu vilkšana līdzi urlī wapam ir savā ziņā izdevīga: telefonos var saglabāt grāmatzīmes uz jau ielogojušos lapu. tas, protams, ir arī savā ziņā nedroši, un ja telefonam ir kešatmiņa, tad tas ir pavisam nedroši :D ps. tas par sesijām un sīkfailiem varētu būt nokonfigurējams kaukādos uzstādījumos telefonā. ja telefons neko tādu vispār neatbalsta, tad nu neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artic^MX Posted December 10, 2005 Author Report Share Posted December 10, 2005 pilniiibaa piekriitu par shiim lietaam, bet ko tad ja grib lai reizee no viena account var ielogoties tikai 1 mob? itkā pašlaik uzliku lai urlī velk līdzi arī tādu login id, kas tika uzģenerēts login lapā, bet to var ļoti vienkārši apiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Velc liidzi login id un paroli, tad katrā lapā pārbaudi vai ir īstā parole šim login id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
litt Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Velc liidzi login id un paroli, tad katrā lapā pārbaudi vai ir īstā parole šim login id. Un kāda no tā jēga? Nav starpība cik un kādus mainīgos velk līdzi, jo visi tik un tā ir pieejami (norakstāmi no url) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Kā nav jēga ? Tas tomēr ir efektīvāk nekā vilkt logina id tikai līdzi... piem., ja taisa k-ko uz nikiem un reģistrācijām. Es urlī pamainu tikai id un esmu cits cilvēks, bet tā man būs jāzina arī šī id parole, lai varētu uzdoties par viņu.. Un nejau kurš katrs iedomājas to.. tici man daudzi wap lietotāji par to nemaz neiedomājas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Paroli jau nu ar vilkt līdzi nav prāta darbs. Drīzāk kautkādu md5($username.$password.'secret_string') līdzi jāvelk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 mjā, ir arī variants vilkt līdzi urlī md5 paroli vai arī katru reizi likt postfieldā to useri un paroli (vai md5 paroli).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts