Jump to content
php.lv forumi

Artic^MX

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Artic^MX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ok, forša nakts - beidzot atradu urldecode();
  2. ok, nezinu kā to savādāk nosaukt, bet teiksim tā. ir searč forma kas darbojas ar get metodi. ievadam lai meklē "ābele!", rezultātā adresbarā redzams ?string=%C4%81bele%21 tjipa browsers šo kaut kā nokodē Jautājums, kāds nezin kā ērti un ātri no kodējuma dabūt normālu tekstu? tā lai darbojas pilnīgi ar visiem simboliem. ir bijuši netā kaut kādi javascripti, bet darbojas tikai uz kaut kādiem simboliem kā "~!" utt, bet burti nepatīk (krievu)
  3. tas ir vienalga cik ir tas $size. teicu jau ka uz mana pc viss iet. nezināju, ka var nogriezt readfile no url, bet ok. atradu citu hostu :)
  4. Sveiki visiem, Tad nu tā. Kā lai uztaisa šādu lietu? Ir zināma faila atrašanās vieta. (http://domēns.sd/asasas/as.MP3)(piemērs). Gribas ielikt šo failu savā web lapā lejuplādēšanai, bet lai hosts paliek orģināls. Kā lai nomaina faila nosaukumu lejuplādējot? Negribu, lai faila nosaukums ir "as.MP3". Biju visu šo uztaisījis uz localhost. Viss sanāca header("Content-Length: " . $size); header('Content-Type: audio/mp3'); header("Content-Disposition: attachment; filename=\"".$fname.".mp3\";" ); readfile($url); Viss gāja ok, bet kad ielādējo šo hostinga ftp un mēģināju palaist tur, tad man atgrieza bojātu mp3. Respektīvi - aizņem dažus baitus un WMP saka, ka bojāts. Izmēģināju readfile uz lokālu mp3 (kas atrodas ftp mapē) - viss ok, bet kā ievada url tad uzreiz bojāts mp3? Kas varētu būt pa vainu? Jo uz mana kompja viss iet, bet hosterim neiet. Kas man viņam jāprasa ? :)
  5. Zinu, ka jautājums ir jau mazliet izskanējis, bet pie kopsaucēja tā arī neesmu nonācis. Kā tad īsti var izveidot flash spēļu reitingu sistēmu? Ja visi dati būtu datubāzē, tad problēmu nebūtu. Kā lai dabon score no spēles uz datubāzi? Pašrocīgi jārediģē katrs flash geims? Šajā jautājumā esmu pilnīga nulle. Mēģināju meklēt informāciju i-netā, bet uzgāju tikai informāciju tikai par konkrētā web resursa piedāvātajām spēlēm. Varbūt kāds var man palīdzēt?
  6. nu par reitingiem, ir tāda lieta, ka flash spēlē tiek saņemti punkti un tos vajadzētu, kaut kā uz datubāzi, bet citu izeju kā rediģēt flashu neredzu. Tagad aktuālākais jautājums ir par to izšķirtspēju.
  7. Kaut vai pavazājoties pa games.inbox.lv var redzēt, ka linki ir uz flash spēlēm ir tādi "java script:open_game(1114,650,570)" ; "java script:open_game(1112,550,470)", kur iekavās ir 3 skaitļi. 1 - spēles id ; 2 - spēles platums ; 3 - spēles augstums. Ir redzems, ka katrai spēlei tas ir savs. Tad nu jautājums. Administrators pats saliek platumu un augstumu vai to dara kāds kods? Un ja liek pats, tad 2 varianti, vai nu iegūst no spēles avota vai eksperimentējot izvēlas labāko? Varbūt kādam ir kaut kas vairāk zināms nekā man. P.S. varbūt kāds var pastāstīt kā notiek to reitingu sistēmas ieviešana? Flash spēles tiek pašrocīgi rediģētas?
  8. nu ir man ajax kods, uz firefox straadaa uz IE ne, kaa to salabot te buus kods index.php un ajax_page.php(no kaa nolasa info) kaa jau teicu - straadaa tikai uz firefox, liekas ka operai ar nepatika
  9. liels paldies, saliku kopā un darbojas
  10. te ir links uz kodu - te kad palaiži šito te uz firefox man nokaras brauseris, ka man uztaisīt lai ajax visu laiku refreshotos?
  11. ok, bet kā man piešūt to php.ini? C:\Documents and Settings\Admin>Desktop\php\php.exe -c C:/Documents and Settings /Admin/Desktop/php -f C:/saka2006_1_diena/index.php Status: 404 X-Powered-By: PHP/4.4.1 Content-type: text/html No input file specified. vot to man rāda, daru kaut ko nepareizi?
  12. zinu, ka ir iespējams izlaist php skriptu caur šellu (bez webserver), bet jautājums tāds. ir iespējams izlaist php skriptu caur šellu, ja man vajadzīga arī gd2 ekstensija, ja man vienā mapē būs php.exe php.ini un php_gd2.dll man image_funkcijas darbosies?
  13. vēl vari mēģināt nodefinēt form marginus pa nullēm
  14. Tas ir tas pats kas uztaisīt html dokumentu un nomainīt paplašinājumu uz xls, ne?
  15. apraksts te http://paste.php.lv/3214 itkā probleemas ir ar garumu, kad 1 ziņa sasniedz ~200 simbolus, tad bļauj, bet kopējais garums tur ņeprečom, esmu experimentējis. Bet nesaprotu kāpēc tā. Itkā problēma rodas tikai kad ciklā tiek nolasīts texts kas garāks par 200 simboliem. Es nesaprotu loģiku. Es to lapu varu piemaukt kaut vai ar 20 dažādiem textiem, kas īsāki par 200, bet ja piemaucu ar 5 un kaut viens garāks par 200 tad bļauj.
×
×
  • Create New...