bubu Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Un kāpēc tu nevari tās IT ziņas iesūtīt datuvē vai bootā un palīdzēt viņiem ar jaunāko infu? Domā viens pats spēsi savā lapā publicēt vairāk nekā tagad datuvē vai bootā jau publicē vairāki cilvēki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Redz, katram jau gribas kaut ko savu :) Man arī savulaik bija tāda vēlme, bet kā parādīja rezultāti - tas ir bišk grūtāk nekā sākumā liekas :) Domāju ka ideālākais variants šajā gadījumā ir vnk blogs, un ja tauta nāk un lasa + ir cilvēki kas vēlas rakstīt, tad jau var kaut ko taisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 un savu blogu var taisit dikti daudz vietaas, taa ka par hostingu tad var neuztraukties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 savu domēnu gan pa brīvu nekur laikam jau neizraksi ;) subdomēnu jā.. es piem paņēmu uz ex.lv.. pa 1ls nopirku 35mb PHP uz Apache. 0/mēn. sql un mailu gan nav, bet nu man vismaz to pašlaik nevajag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:o) Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) savu domēnu gan pa brīvu nekur laikam jau neizraksi ;) subdomēnu jā.. es piem paņēmu uz ex.lv.. pa 1ls nopirku 35mb PHP uz Apache. 0/mēn. sql un mailu gan nav, bet nu man vismaz to pašlaik nevajag.. eurodns dala .be par brīvu :) Edited December 8, 2005 by :o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 par .be nezinu.. paskatīšos.. tagad atcerējos par free domainiem .tk :D ja gribi sev reklāmpilnu lapeli :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts