Jump to content
php.lv forumi

:o)

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by :o)

  1. :o)

    Vajag hostingu

    eurodns dala .be par brīvu :)
  2. Apačē ir salikti vairāki virtuālie hosti. Vajadzētu uztaisīt lai diviem no tur esošajiem hostiem būtu pieeja pie "readdir" funkcijas, bet citiem nē... Vai tas ir iespējams? --------------------------------------------------- WinXP SP2, Apache 2.0.55, PHP 5.0.5
  3. Apače konfigurācija priekš PHP5 ir rakstīts: #Action application/x-httpd-php "c:/php5/php-cgi.exe" LoadModule php5_module "C:/php5/php5apache2.dll" AddType application/x-httpd-php-source .phps AddType application/x-httpd-php .php .php5 .php4 .php3 .phtml Vai tad PHP versijas savā starpā konfliktē? Izdzēšot visus PHP un instalējot visu vēlreiz - viss strādā.
  4. IR problēma ar apačes palaišanu uz Win XP. Uzliekot un pareizi nokonfigurējot apache 2.0.55 ar PHP4.4.1 un pēc tam verot vaļā lapu no interneta - tiek piedāvāts šo lapu saglabāt. Uzliekot un pareizi nokonfigurējot apache 2.0.55 ar PHP 5.0.5 Apače nestartējas. Tiek izmests šāds paziņojums Uz cita datora ar tieši tādu pašu Apačes un PHP konfigurāciju viss darbojas ideāli. Ko es varētu darīt lietas labā, lai viss darbotos?
  5. :o)

    PHP un numuri.lv

    Viss jau būtu ok, vienīgi nespēju saprast kā saņemtajā HTML lapā likt atrast to operatoru... Kods <?php $nums=$_GET["num"]; $url="http://www.numuri.lv/Default.aspx?_ctl3:txtNumurs=$nums&_ctl3:btnNoteiktNumuru=Noteikt&__EVENTARGUMENT=&__EVENTTARGET=&__VIEWSTATE=dDwtMTY0NzA1MTcwMDs7PnZQ3X9JXapGZQ220XrsbCBA6vGW"; $ret = file($url); if (array_search('Latvijas Mobilais Telefons', $ret[0])!= FALSE) { echo("LMT"); } if (array_search('Tele2', $ret[0])!= FALSE) { echo("T2"); } else{ echo("???"); } ?> visu laiku man izdod atbildi: ??? Varbūt, meklēšanai lapā izmantot citu funkciju?
  6. :o)

    PHP un numuri.lv

    Izlasīju, bet tik un tā nevaru izdomāt kā kas būtu jāprogrammē...
  7. :o)

    PHP un numuri.lv

    Tieši tādēļ, mani arī interesē nolasīt operatora nosaukumu. Man diemžēl, nav ne mazākās sajēgas no CURL... Vai kāds, lūdzu, nevarētu palīdzēt ar kodiņu?
  8. Ir vajadzīgs PHP skriptiņš, kas caur numuri.lv nosaka attiecīgā numura operatoru. Būšu pateicīgs, ja padalīsieties ar padomiem un/vai koda paraugiem.
×
×
  • Create New...