Jump to content
php.lv forumi

Kā uzstādīt latviešu valodu?


Recommended Posts

No php nekā nerubīju tāpēc nolēmu sākt ar ko vienkāršu un uzliku php-nuke. Kad mēģinu pārsaukt izvēlnes ka arī rakstīt daudzus ziņojumus man vinšh vai nu nograuž garumzīmes vai arī izkropļo tekstu.. no sākuma domāju vaina IExporeri, bet kad pačakarējos pa Encoding sapratu ka nefiga.

Ja varetu iesakiet kā vai caur ko lai raksta/konfigurē tā lai saglabātos normāli teksts ar garumzīmēm!

Link to comment
Share on other sites

Ak dies.. KEPKE arī te.

 

Bet par tēmu - tev nav tagad jāmēģina visi redaktori pēc kārtas, bet jāmēģina saprast kādā charsetā rakstīti/seivoti tavas lapas dati. Un tāds pats charsets jāpadod klienta browserim.

Link to comment
Share on other sites

ja es izmantoju php-nuke, tātad tiek lietota mySQL datu bāze kurā attiecīgi ir vairāki desmiti lapeļu kuras kopā veido saitu.. un kas tad man viņās visās jaieliek tas tavs dotais <meta content=..> Ja jau būtu taisīts vecajā labajā http, tad tā varētu darīt jo jāparediģē būtu tikai kādas 5 lapeles a nevis kā iekš php nuke. :(

Link to comment
Share on other sites

neesmu lietojis php-nuke, bet pieljauju, ka tur var mainiit pamattempleitu vai arii headeri vai fuuteri. nezinu kaa tur ir uztaisiits, skaties pats, tam jaaglabaajaas tikai vienaa vieta, vai arii pat konfiguraacijas failaa.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...