Jump to content
php.lv forumi

KEPKE

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About KEPKE

  • Birthday 06/02/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kepke.lv

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Latvia
  • Interests
    PC modding

KEPKE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Neatjauno tik un tā. :( Mainīgais jau strādā, tik UPDATE laukā viņš kaut kā nepaņemas. Manu jautājumu nelasīji? Mainīgais izvada ciparu, ja mysql pieprasījumā mainīgo aizstāj ar ciparu, tad strādā, bet ar mainīgo figu.. pierakstā kaut kas klibo!
  2. $sfid='2'; mysql_query("UPDATE bap_services_fields SET sf_text = '$sftext2' WHERE 'sf_id' = '$sfid'"); Ja izdzēšu visu aiz WHERE, tad strādā.. ja $sfid vietā ielieku ciparu viss strādā, bet $sfid piešķirto vērtību nestrādā, lai gan echo atgriež pareizu ciparu!
  3. kāda tev atšķirība starp product specification un specification field.. vai tad viņas neapvienojas vienā?
  4. Respektīvi es it kā nojaušu, bet tomēr gribētos redzēt gatavu vai aptuvenu konceptu kā būtu pareizi salīdzināt preci. Faktiski pēc manām domām iekš tabulas tiek izvadītas rindas (rindu skaits var augt un mainīties) no datu bāzes: RowID1 RowID2 RowID3 RowID4 Attiecīgi "zem" katra RowID atlasa datus no datu bāzes, kur ieraksts vienāds ar RowID? Beigās vajadzētu sanākt kaut kam tādam: -------- Prece1 | Prece2 | Prece3 | Prece 4 | ... | Nosauk1 Nosauk2 Nosauk3 ...
  5. paņēmu citu paging kodu un uz tā viss aizgāja.. nez jāpapēta būs dziļāk, kas manējam kaišs ;) Tēma cieta.
  6. Īsti nestrādā, sanāk redirekts no lapas: http://localhost/index.php?page=lapa&mainīgais=10 uz http://localhost/lapa/lapa.php?mainīgais=10
  7. Pašreiz adrese sarakstam ir index.php?lapa=saraksts //piešķirts ar switch'u Ja atver "pliku" saraksts.php, tad tam adrese ar paging ir index.php?mainīgais=5 //lapas nr. Kā man viņus apvienot?
  8. Nē, nu tas pats par sevi skaidrs, ka jāmācās. Protams var jau paņemt wordpress, pamainīt templete un pateikt, ka lapa gatava un taisīta ar "paša" rokām, kā to mums dara daudzi, bet tas kaut kā man neiet pie dūšas. ;) nosacīti savu problēmu ar switch elementu atrisināju.. <?php $page = $_REQUEST['page']; switch($_GET['page']) { default:include('main.php');break; case 'demo':include('mape1/mape2/saraksts.php');break; } ?> Jautājums: 1.Ja es ielādēju no formas iekš MySQL tabulas informāciju id, categorija, autors, virsraksts, teksts un to izvadu while($row = mysql_fetch_array($query)) kā es to varzu varu dabūt kā linkus uz katru rakstu atsevišķi? 2.Saucamais "Pageing" jeb satura sadalīšana pa lapām, kāds nevar iedot vienkāršu linku uz How to? Kamēr pamatzināšanas vārgas, visur tie tutoriāļi atsaucas uz tutoriāļos iepriekš taisītām tabulām un kamēr tam visam izbraukt cauri.. doh!
  9. Dikti daudz informācijas, tad nu pa manuāļiem arī laiks neatliek iedziļināties ;) 2. un 3. Doma bija sekojoša, norādot adresi ?pages=kautkas, pārbauda netikai mapi pages, bet arī vēl kādu un tajā esošās mapes. []index.php |-[]pages\kautkas.php |-[]pages\[]magones\svaigas.php |-[]dzeja\bezatskanjam.php *par to mod_write,read un chkdir(); vēl palasīšu.
  10. Jau kādu mēnesi urbjos tajā php, tutoriāļos un visos how to :) Salīdzinoši tālu esmu ticis, bet radās šādi tādi sīkumi, faktiski jautājumi. 1. Lai dinamisko adresi pārveidotu par statisko, jāmaina .htaccess? 2. Kā piedabūt, kad caur dinamisko adresi palaists fails arī darbojas savā direktorijā nevis index.php? direktorijā. 3. Kā dinamiskām adresēm piešķirt vairākas direktorijas un apakšdirektorijas. ;) 4. Ir doma augšupielādēt lapā bildes uz kaut kādu apakšdirektoriju (piem., galerijas/datums/) un pēc tam viņu "piedžoinot" kā kaut kādu tagu, tip [gallery=datums].
  11. Un kas ir ar drošību? Skatījos pats kaut kādus captchas, bet gribās ko vienkāršāku.
  12. ja es izmantoju php-nuke, tātad tiek lietota mySQL datu bāze kurā attiecīgi ir vairāki desmiti lapeļu kuras kopā veido saitu.. un kas tad man viņās visās jaieliek tas tavs dotais <meta content=..> Ja jau būtu taisīts vecajā labajā http, tad tā varētu darīt jo jāparediģē būtu tikai kādas 5 lapeles a nevis kā iekš php nuke. :(
  13. nu lūk tad paņem un to arī paskaidro! Kur kas un kā ir jāuzliek lai man normāli šansētu..
  14. mēģināju nepalīdz, tāpat viņš viņu izkropļo un sviests vien sanāk :(
  15. No php nekā nerubīju tāpēc nolēmu sākt ar ko vienkāršu un uzliku php-nuke. Kad mēģinu pārsaukt izvēlnes ka arī rakstīt daudzus ziņojumus man vinšh vai nu nograuž garumzīmes vai arī izkropļo tekstu.. no sākuma domāju vaina IExporeri, bet kad pačakarējos pa Encoding sapratu ka nefiga. Ja varetu iesakiet kā vai caur ko lai raksta/konfigurē tā lai saglabātos normāli teksts ar garumzīmēm!
×
×
  • Create New...