Robis Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Kā uzstādīt webalizer uz teiksim - hostingpakalpojumu servera! Vai tas ir iespējams bez viņu palīdzības? Kāds distribution jāizvēlas - source vai binary? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Pašam visticamāk, ka tev nebūs tas jādara. Drīzāk pajautā, vai hostinga pakalpojumu sniedzējs jau nepiedāvā webalizer statistiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Netaisi muļķīgas QUOTEs! (bubu) Nē - ne JĀdara! Es prasu par iespējām - vai es pats VARU to izdarīt? Nē, šobrīd hosting pakalpojumu sniedzējs nepiedāvā statistiku (un protams, webalizer tai skaitā). Edited November 12, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ja tev nav pieeja log failiem, tad, protams, nekas nesanaaks, jaarunaa ar hostinga nodroshinaataaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Es prasu par iespējām - vai es pats VARU to izdarīt? Tieši tas tev arī ir jājautā hostinga pakalpojumu sniedzējam. Kā gan lai es zinu, vai tev ir shell pieeja, vai visi pārējie vajadzīgie zvēri. Reizēm vienkāršāk ir cilvēcīgi pakomunicēt ar hostinga pakalpojumu sniedzēju, bez pirkstiem ,\m/ formā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 nu ja tev ir iespeeja tikt pie log failiem, tad tu vari veidot taadu statistiku kaada tev vien ienaak praataa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts