Klez Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Man jautājums, vai kāds ir mēģinājis piedabūt pie PC nokia caur DKU kable. Jau tresho dienu njemos gan pa google gan pa nokia lapu, nekaadiigi neizdodas piedabuut to kabeli pie dziiviibas. Es iisti nezinu kas tas pa kabeli. Dku-5 vai dku-2. uz kabelja nav rakstiits, vieniigi: Mobile action MA-8630 un Key: RCDH-WKK3-8ALH-3AXR. Iespeejams ka ka belis ir kaut kaads krutkai vai pakaljdarinaajums. es iisti nez. Bet kad kabeli pieliek pie PC tad WinXP kaut ko nobljauj bet neatrod kas tas ira, vien pasaka ka usb kabelis..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 lodē pats ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Nezinu kas ir DKU kabelis, bet man caur kautkādu kabeli, kas nāca līdzi pašai trubai, viss slēdzās kopā bez problēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 nu tas ir usb kabelis ... mok bubu vari atsuutiit softu savu. kabelja draiveri. pc suite jau man ira vairaakos variantos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Softs ir Nokia PC Suite (vai kā viņu tur..) To vilku pagāšmēnes no www.forum.nokia.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 aizieshu nopirxu veikalaa kabeli ar visu CD :) un ceru ka nebuus probleemu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts