goldy Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Un kas tam vainas?(man tādas aizdomas, ka tas ir manis iemests kautkur koda fragments paņemts ;) nu nekada dizaa vaina jau nav, bet vai tad nepietiek vinjam ar mysql_num_rows, sajaa gadiijumaa. SkyD - A ja es gribu, lai peec tam vareetu nospiest podzinju IZIET, tad man jalietot session ?? :)))) un peec tam bljausi ka sesijas izgaist peec paaris sekundeem :))) JOKS, nee ja tu gribi lietot podzinju iziet uztaisi linku kurs paarmet tavu $skaits uz 0 un viss, lietotaaju nolamaasi par "haxorz", bet izlogojies skaitiisies, savaadaak tavaa skriptaa iespeeju neredzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 a var darit, ka nospiezh uz linka - IZIET, aiziet uz saakum lapu, kur jalogojas iekshaa.. ?? Skaitiisies ka izgaajis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Jautājums, kāpēc man neiet šitas gabals: <?php if ($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '80.232.251.52') { echo '<a href="?adm=galv" class="a">Galvenais</a>'; } ?> Mana ip: 80.232.251.52 Ip ir pareiza, bet neuzrāda man to Galvenais Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; mēģināji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 man jau vajag, lai parbauda, ja ir pareiza IP, tad lai izmet veelvienu sadalju GALVENAIS, kura domaata, tieshi tam IP... un paareejiem, lai neraada to sadalju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Tu laikam nesaproti, ko gribu tev pateikt... Izdari, ko tev prasa, un pasaki, kas tur iznāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Tajaa echo '<a href...'; vietaa vinju iebaast vajadzeeja?? Iebaazu bet nekaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Kas tev kautkur jābāž? Vienkārši izdrukā to mainīgo, un pasaki, kas izdrukājas! Kautvai šādi, lai labi vari pamanīt: echo "<div style='font-size:20pt;color:red'>".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."</div>"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Izdrukaa to 127.0.0.1, bet es izdomaju citu variantu... aa.. jaa.. ir man shitaa: <a href="?adm=1" class="a">pievienot</a> un apakshaa <? $adm = $_GET['adm']; switch($adm) { case '1': echo 'pirmais'; break; default: echo 'galvenais'; break; } ?> Bet nestraadaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.brown Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 2 SkyD Tu papriekšu sakarīgi pastāsti, ko īsti gribi uzrakstīt. Ja tu gribi, lai ielogojoties kā adminam, tev nevajadzētu logoties pēc katra klikšķa pa linku, tad vai nu kūkā glabā šifrētu paroli, un katru reizi salīdzini viņu ad db paroli, vai taisi sesiju, un tur to visu glabā. Izlogojoties, vai nu nomaini kūku pret tukšu, vai dzēs sessiju. Pēc ip arī var, raksti failiņā vai db to ip, no kura ielogojies, pēc tam atkal salīdzini ar esošo. Pedējais gan, imho, nav pārāk droši. Bet domu tomēr vajadzētu skaidrāk noformulēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Izdrukaa to 127.0.0.1, bet es izdomaju citu variantu... :D Nu? Un tev vēl nedalec? if ('127.0.0.1' == '80.232.251.52') { // A } else { // B } Kā tu domā, kas izpildīsies - A vai B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Tas ko tu tur staasti prieksh maniim ir sarezhgjiiti.. Nu man ir, ka mysql glabaajas logins ar paroli, kura ir kodeeta zem MD5 ... Nu un pie logoshanaas paarbauda vai ir pareizi, vai nee.. ja ir, viss ok.. ejam uz admin paneli.. Nu un tur ir sadaljas.. ?adm=1, ?adm=2 .. un vajag, lai apakshaa zem sadaljaam raadaas teksts, kad nospiezh uz kaadas no sadaljaam... ;PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 if (a==b) tev ir sarežīgts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Nu ja tas ir par sarežģītu tad nav tev ko kodēt. Ej labāk paspēlējies tad ar mantiņām :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Tur taa lieta ka nesanaak.. Shitas neiet: $adm = $_GET['adm']; if ($adm == 1) { include('bla.php'); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts