Jump to content
php.lv forumi

flash objektu par linku


Kristabs

Recommended Posts

Sveiki, veelos uztaisiit flash objektu (banneri) par linku, bet nekaadiigi neizdodas. Cik sapratu, tad flash banneri veidojot jau var uztaisiit par linku, bet gribu taa, ka jebkuru banneri es varu uztaisiit par linku uz jebkurieni. Izmeegjinaajos jau visaadi, meegjinaaju iebaazt flash objektu ieksh dazhaadaam kasteem(table,div,iframe,etc), bet nekaadiigi nesanaak. Kaa citi to dara?

Link to comment
Share on other sites

jaa, to es zinu, bet gribaas to flash objektu iebaazt ieksh kautkaa ko es vareetu uztaisiit par linku, bet nezinu kaa to norealizeet. Lai vareetu vienu flashu ar html paliidziibu veidot par da jebkaadu linku.

25061[/snapback]

Tu vari padot flasham mainīgo/parametru ar konkēto linku un tad flashā to izmantot actionscriptā, bet ja pašā flashā nekas tāds iestrādāts netiek tad imho nav veids kā tikai no html uzlikt linku.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Man tieši tā pati problēma - vajag pievienot linku gatavam swf bannerim.

Tātad, ir banneris - kustīga bildīte, bet bez linka (vai ar nepareizu linku). Kā ievietojot HTML lapā tam piesaistīt sev vajadzīgo linku? <a...>...</a> apkārt objektam nedarbojas, arī uzlikt pa virsu citu HTML objektu nevar(ja nu vienīgi citu swf?). Starp visiem daudzajiem PARAM tagiem nav tāda, caur ko iebarot linku uz visu bannera apgabalu. Viena ideja ir - uztaisīt vienu tukšu, caurspīdīgu virsū liekamu swf ar speciālu URL parametru? Tam manas Flash zināšanas par vāju. :( Varbūt kāds tādu varētu uz ātru roku uzmontēt?

 

Vārdusakot, tiek meklēts universāls risinājums, kā iespējami vienkāršāk pievienot linku visam Flash objekta apgabalam.

Edited by Andris
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...