matx Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Es uzinstaleeju apache serveri- apmeram pirms gada, tad man shams kkaa nojuudzas, ok instaleeju citu, tik probleema taada ka tas vecais veel joprojaam staav... ok nakoshais- kur biju no saakuma uzinstaleejis php, tur nedzeeshas 2 faili- libeay32.dll un ssleay32.dll ... paraadaas: "Make surethe disk is not full or write-protected".... kaa sho te peedeejo probleemu atrisinaat? paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 es teiktu, ka vārdi ".. write-protected .." diezgan labi apraksta situāciju... (-; Paskaties, vai pieejas tiesības failiem ir adekvātas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matx Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 ok saprotu write protected, bet nu kaa shamo uztaisiit lai NAV write protected? es uz win xp to visu daru, so pie attributes ir archive atkjekseets! tas nevareetu kkads spywere buut? vai kas tamlidzigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Iespējams, ka kāda cita programma izmanto šos divus failus tāpēc neļauj tev dzēst tos ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matx Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 Iespējams, ka kāda cita programma izmanto šos divus failus tāpēc neļauj tev dzēst tos ārā. 24341[/snapback] nu es ari taa domaaju, tak pie procesiem meegjinaaju kko iznjemt, bet vienalga nekas nesanaaca... maybe vareetu megjinaat safe mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 iestarteejies safe modee un izdzees :) ja veeel taa nevar tad iebuutojies DOS un tad nu gan jaavar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts