Robis Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Bļā, man palika tā zb p*sties ar tiem diviem utt., tur floatojot viņus, jo man vajag lapu: ------------- ------------- ----|-------- ----|-------- ----|-------- ----|-------- ------------- un uz katru browseri savādāk rādās un gļuko pa savam, ka bāc - taisīšu tabulās - tur vismaz varēja ko saprast, ja ir kļūda, bet css - atvainojos - nekā nevar saprast dažbrīd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 (edited) Ko tev tur vajag, es nesaprotu? Šitā: http://www.456bereastreet.com/lab/developi...l/finished.html ? P.S. Tēmas nosaukums dikti slikts... Tev, Robi, jau nu vajadzēja zināt kādiem jābūt topiku nosaukumiem. Edited October 8, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 Viss nebūt nav tik vienkārši! Man vajag elastīgo layout - kas elastējas pa procentiem - 2 kolonas, pie tam piemēram augšā ir bildes, kas izvietotas pie kreisās malas, ir bildes kas pie labās, bet ne lai nākamajās div rindās vairs neizveitojas pie galēji labās malas! Man tas vienkārši besī ārā!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 jaamaina profesija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 Kāpēc jāmaina profesija? Vienkārši, manie divi zb - pirmo reizi ar tādiem taisu. Labāk likšu tabulās un miers. Kad būs attīstījušies visi tik tālu, kad viss rādīsies ok bez līkiem hack-trikiem, tad ar taisīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Raadaas ka kaads cic straadaa un Robis sanjem naudu .. :) ko tad lien taados projektos ja nemaaki taisiit ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts