andrisp Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 ir <a href="?cat=lapa#form">text</a> un ir <table name="form"> meegjinaaju arii <form name="form"> IE links straadaa, bet Firefox un Opera vienkaarshi ingnoree to. Kaapeec ? paldies
Grey_Wolf Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 enkura taags ir" <A NAME="nosaukums"></A> vienoziimiigi !!!!! un isauc protams ar #nosaukums protams var meginaat arii iet uz ID="nosaukums" bet taa nav garantija ka straadaas uz visiem brauzeriem ...
andrisp Posted October 6, 2005 Author Report Posted October 6, 2005 (edited) enkura taags ir" <A NAME="nosaukums"></A> vienoziimiigi !!!!! un isauc protams ar #nosaukums protams var meginaat arii iet uz ID="nosaukums" bet taa nav garantija ka straadaas uz visiem brauzeriem ... 24136[/snapback] ok, taa ir, bet kur manaa gadijumaa vareetu buut probleema ? varbuut Opera un firefoxam nepatiik ?cat=lapa ? UPD: paga pag, sanak ka name var noraadiit tikai a tagam ? Edited October 6, 2005 by andrisp
Grey_Wolf Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 ok, taa ir, bet kur manaa gadijumaa vareetu buut probleema ? varbuut Opera un firefoxam nepatiik ?cat=lapa ? 24137[/snapback] tev ir <table name="form"> bet vajag <a name="forma"></a> linka tags tachu ir <A... nevis <table...
andrisp Posted October 6, 2005 Author Report Posted October 6, 2005 tev ir <table name="form">bet vajag <a name="forma"></a> linka tags tachu ir <A... nevis <table... 24138[/snapback] tad jau sanaak, ka anchor linku es varu noraadiit tikai uz citu linku, tb <a href="#bla"></a> <a name="bla"></a> neviss <a href="#bla"></a> <table name="bla"></table> ? iisteniibaa neredzu tam iipashu jeegu
Grey_Wolf Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 tad jau sanaak, ka anchor linku es varu noraadiit tikai uz citu linku, tb<table name="bla"></table> ? iisteniibaa neredzu tam iipashu jeegu 24139[/snapback] <a name="name"></a> ir enkurs !!!! <a href="bal">bla</a> ir links !!!! juuti atskjiriibu?
andrisp Posted October 6, 2005 Author Report Posted October 6, 2005 <a name="name"></a> ir enkurs !!!!<a href="bal">bla</a> ir links !!!! juuti atskjiriibu? 24142[/snapback] neko nesaprotu, kaa tad iisti man ir jaadara, lai normaali links mani aizsviestu uz citu lapas dalju ?
Kavacky Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 <a name="name"></a> Vietā, kur aizmest. <a href="bal">bla</a> Ar ko aizmest.
Recommended Posts