Jump to content
php.lv forumi

Atkal es :D


keissfootball

Recommended Posts

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

<del> laikam bija tā svītra pāri tekstam, tjipa svītro laukā, ne??? <ins> bija kaut kas līdzīgs, bet pasvītrošana ??? labi ne visus atceros :D label es gan neatceros, bet tas laikam kaut kas ar formām saistīts bija??? :D

 

edit: ja kas tie tagi nebija grūti pa 3 dienām visus iekalu galvā un arī to lietojumu atceros, tāpēc tā zinu

Edited by keissfootball
Link to comment
Share on other sites

nevajag jau zinaat visus tagus no galvas, vajag zinaat kur tos var un kur nevar pielietot

keissfootball - tev silts ieteikums pirms domaa un tik loti satraucies par dizainu, saved kaartiibaa to lapu kaa taadu un tikai tad uztraucies kaadu backgraund kraasu likt, taa buus drusku pareizaak

Link to comment
Share on other sites

aaa nu bet tad jau var vienkaarsi photoshopaa uzziimeet bildiiti un index lapaa ielikt <img src="bilde.gif" width="100%" height="100%"> un nebuus jauztraucas ka kautko netur raada viss buus savaas vietaas :)

 

ai sviests vispaar ka es reizeem paloznaaju pa inetu un redzu ko jaunaa paaudze taisa mati celjas staavus, bet visvairaak nesaprotu kaa pa to var maksaat naudu

Link to comment
Share on other sites

Par tiem raamjiem. tik nesaki ka nevar to visu tabulaa/s salikt. muljkiibas. var salikt. Galvoju 100% :) vaig tik padomaat ar galvu ... :)

Lapa izskataas peec ... nu kaa lai to nodefinee. Saliktas kraasinjas kopaa, pat varbuut ne kopaa,bet kaut kaa sabakstiitas... Vispirms dizainu vaig uzziimet, uz lapas vai kaadaa programmaa, paint varbuut nebuus iisti piemeerots , bet pat paintaa manliekas ka vareetu labaaku kko saziimeet. Kas tev tur jaamaina??? Nu tas tew pasham jaa spriezh, ne jau mees to lapu skatiisim, kas maksaa, tas pasuuuta muuziku B)

Link to comment
Share on other sites

Nu par tiem rāmjiem es gan tā nepriecātos. Tieši viņi lielā mērā maitā to lapiņu. Funkcionālos blokus labāk izdalīt ar toni. Ja taisi rāmi, tad vismaz dari to eleganti - tagad izskatās kā ar cirvi izcirsts.

 

Lapas galva (fut.klubu assoc.) vienkārši apstulbina ar savu primitīvismu. Kopējais iespaids no krāsu salikuma atgādina apbedīšanas biroja lapu.

Neuztver, lūdzu, kā apvainojumu :)

 

Lai salaistu tabulā kopā bildītes, eksistē tabulas parametri "cellspacing" un "cellpadding". Nu un, imho, ar Javascript pārmērīgi aizrauties nevajadzētu - tieš ceļš uz problēmām.

 

Man liekas, tā varētu būt kāda otrā vai trešā lapiņa tavā praksē. Nepietiek iekalt no galvas html tegus (tas arī nav vajadzīgs), jāsaprot arī kā un kāpēc lietot to vai citu tegu :)

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...