Venom Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Iedod dizainu, kuru nevarēs saformatēt izmantojot tikai DIV/P/UL/LI trīskolonnu dizains, kurā visas kolonnas ir 100% izstieptas un arī pa horizontāli stiepjas nepārlecot pa vertikāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Dizians/Grafika: http://developer.mozilla.org/en/docs/Category:HTML:Canvas Webs: XHTML UL ir list, => List=Menu. pieliekam CSS, mums ir acīm-tīkama izvēlne, KO VĒL tu nesaproti? P ir paragrāfs, - tas ir ļoti labi un pariezi, nafigām, kā senajos laikos drukā ziņas/ziņu_virsrakstus tabulas TD-tagos? ... Robi, beidz čakarēt pats savas smazdenes un aiziej uz semantiskā weba kursu :) http://captsolo.fuse.lv/21/FrontPage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 trīskolonnu dizains, kurā visas kolonnas ir 100% izstieptas un arī pa horizontāli stiepjas nepārlecot pa vertikāli 23277[/snapback] aber_lūdzu... http://www.google.lv/search?q=3+column+des...:en-US:official Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) trīskolonnu dizains, kurā visas kolonnas ir 100% izstieptas un arī pa horizontāli stiepjas nepārlecot pa vertikāli 23277[/snapback] http://www.maxdesign.com.au/presentation/l...d/example10.htm No Delfina searcha šitais ir labs: http://www.fu2k.org/alex/css/layouts/3Col_...dAbsolute.mhtml Edited September 27, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 nau-nau. vai nu nav izstiepti 100%, vai pārlec viens otram zemāk vai izmanto visādus JS-hackus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ko nozīmē 100% izstiepti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Venom, es tev atbildēju, tā kā tu man uzdevi jautājumu... iedot bildi, un varētu par aliņu pacīnīties :) Turklāt, ir arī jādomā - vai tā tiešām vajag !? neviens nekad nedomā par lietotāju no šitiem super-puper dizaineriem... jādomā par ērtumu arī... es nezinu vai man tevis pieminētās 100% iztaipītās kolonnas ir vajadzīgas... nu dien, ļoti šaubos uz visiem 200%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 pa kreisi u n pa labi lai stieptos līdzās vidējam, vai nu citādi, atšķirībā no tā kas būs izstieptāks. (imagine <td><td> x 3, kurā vienā ir daudz-daudz <br />) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 iedot bildi, un varētu par aliņu pacīnīties :) Pilnīgā <table><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table> īpašību simulēšana. Jebšu: iebāžot vienā no td kautko augstāku, pārejie pastaipās līdzās iebāžot vienā no td kautko resnāku, pārejie paspiežas malās izņemot vienu td pārējie aizņem atvēlēto vietu tas viss ar nefiksētiem augstumiem/platumiem (arī procentos - nē), bet pilnīgais liquid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 kas tad tas par dizainu,.. rupji runājot - idiotisms..:) esmu redzējis tādas lapas.. tici man, no tāda dizaina ir jāturās pa gabalu.. augstumu vēl varētu `sačinīt`.. platumu nē,.. un kā jau tiecu - tas ir gaužām stulbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ar ko tad stulbi? Es gribu sabāzt sānos meņuškas nerūpējoties par to, cik gari man sanāks to apakšpunkti, bet lai vidusteksts tomēr izstieptos par tik cik piedāvā brīvais laukums. Pēc tam jau var tai visai "tabulai" uzlikt 700px width, bet tā jau cita lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 UL-stila meņuškas itemi paši wraposies smuki... neredzu vispār jēgu tur čakarēties.. Kā jau teicu - "Dizainerim ir jāzin, ko var un ko nevar!"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 tieši pretēji - nav jāwrapojas. piem. ir karkass kopā 700px, left menu 100px, content pa vidu 500px un right menu 100px. OK, viss sabāzts divos un tiem salikts float:left. Tagad ja iebāžam labajā kautko garāku par 100px, tas noskries apakšā visiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 iedo live-demo. Tas ka tu/cits nemācēja, nenozīme, ka nevar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 live demo kur strādātu? <table><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table> kur nestrādā - <style> div {border:1px solid red;padding:0;margin:0} </style> <div style="width:700px"> <div style="width:100px;float:left"></div> <div style="width:500px;float:left"></div> <div style="width:98px;float:left"><div style="width:100px"></div></div> </div> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts