zuiks Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Varbūt kāds var pateikt (ieteikt) kādu jauku un tiešām bezmaksas (ja šīs lietas ir savietojamas :) menu builderi. Esmu lejupielādējis kādus 9, bet labie maksā, free gļuko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) http://www.brainjar.com w00t w00t, jau jūzoju kuru gadu savos projektos. PS: man ir arī PHP klase. bet visticamāk nedošu. taisi pats,.. nav sarežģīti (menu ir uzbūvēts ar CSS palīdzību, kas ir ĻOTI labi, PHP klase ir pavisam vienkārša). Edited August 27, 2005 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analgiins Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 PS: man ir arī PHP klase. bet visticamāk nedošu. taisi pats,.. nav sarežģīti. A ko ta saki, kaa taada ir, bet nedot? Kaads man vai zuikam no taa labums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) A ko ta saki, kaa taada ir, bet nedot? Kaads man vai zuikam no taa labums? 21520[/snapback] izlasi mana posta update, sapratīsi ;) Edited August 27, 2005 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analgiins Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) nu labi, izlasiiju - sapratu, bet labums ta kaads man no taa? :) Edit: labi, nevermind Edited August 27, 2005 by Analgiins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 kā kads labums? tikai 140 rindiņas PHP klase (no kurām jau 60 ir vien deklarācijas un apraksts) blin, kur cilvēki slinki palikuši... 1.) būs sava klase, varēsi izamntot kaut vai turpmākos 10gadus 2.) varēsi `adoptēt` klasi savām vajadzībām 3.) prieks par to, ka kaut ko pats beidzot esi izdarījis 4.) prieks par to, ka tiek izmantots CSS, nevis kaut kāda `smagā artilērija` 5.) XHTML valid etc... Nu nav FREE & VERY_GOOD!!! atceries to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 http://www.softcomplex.com/products/tigra_menu/ Bet nezinot kādas tev prasības pret to menu, grūti ir kautko konkrētu ieteikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts