Klokjis Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 (edited) Lapa man sastaav nevis no head, foot, navigation utt. kas tiek includeeti taalaak... bet ir viens index fails kas satur visu lapas izskatu un main daljaa includee attieciigo failu peec attieciigaas veertiibas bet login daljaa vinjsh izmet: Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at ...lapas atrashanaas vieta...) in... line Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at ...lapas atrashanaas vieta...) in... line plz. help! :( Edited August 4, 2005 by Klokjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Lapa man sastaav nevis no head, foot, navigation utt. kas tiek includeeti taalaak... bet ir viens index fails kas satur visu lapas izskatu un main daljaa includee attieciigo failu peec attieciigaas veertiibas bet login daljaa vinjsh izmet: plz. help! :( 20300[/snapback] nu cik var?? SĀC PHP FAILU AR TEKSTU <?php session_start(); //taalaak paareejais kods pirms session_start() pat enteram nav jaabuut, nekaadaam ziimeem, nekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokjis Posted August 4, 2005 Author Report Share Posted August 4, 2005 Nu man jau iznaak... naak lapa liidz tam include daljai un includotais fails saakas ar <? session_start(); include('connection.php'); ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 nu tad ieliec taas lapas ieksh kuras inkluudo saakumaa session_start() un peec tam inkluudo lapas, kuraas vajag sessijas cik tik uziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokjis Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 hmm... nu taadaa variantaa, ja es ielieku index.php faila headaa to session_start(), tad to tik un taa izmet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Gadījumā neprogrammē ar notepad.exe? Tas, seivojot failu, lieka faila sākumā trīs neredzamus baitus, lai identificētu unikode kodējumu. Ja jā, tad atver kādā citā redaktorā un padzēs tos nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokjis Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 ir gan notepad.exe... a kaads PHP editors ir normaalaax?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 normalaks/nenormalaks ir tiiri gaumes jautajums - es lietoju pspad vai kate zem pingvina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokjis Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 a tie 3 baiti citos editoros arii atteelojas?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Nē, ne visos. Pamēģini ar notepad2.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokjis Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 (edited) hmm... arii ar notepad2 vinjsh raada taapat - nav nekaa saakumaa... saakas ar to pashu kodu. Edited August 5, 2005 by Klokjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Kas rādās, ja atver failu un apskatās File->Encodings->? (Jabūt ir bez teksta "with signature") Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Cik es sapratu, tad session_star() ir gan galvenajaa index.php gan arii inkluudotajaa failaa. Nu bet logjiski, ka nestraadaas. inkluudotajos failos darbojies tikai ar jau uzstarteetu sesiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 tos triis simbolus nesabojaajot pareejo kodu var novaakt ar iebuuveeto Fara editoru :) pie tam bez liekaam probleemaam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 jaunaa paaudze taadu far`u nepaziist :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts