NeoX Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Shii teema laikam nav iisti par PHP, bet tomeer... Kaapeec es no konsoles nevaru palaist mysqld vai mysql? Errors ir taads, ka nevar piekonekteeties caur taadu un taadu socket failu. Tas socket fails eksitsee, bet kaapeec nekonekteejas? Es esmu izmusumaa, cik ilgi man veel buus jachakareejas... Luudzu paliidziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 ja atceros, tad php konfigaa vareja noraadit mysql soketu... jeb probleema ir pashai mysql pergai ? PS: paramteros vareja noradit manuprat... vai arii kompilejot, noradit custom-path Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_ Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Shii teema laikam nav iisti par PHP, bet tomeer... Kaapeec es no konsoles nevaru palaist mysqld vai mysql? Errors ir taads, ka nevar piekonekteeties caur taadu un taadu socket failu. Tas socket fails eksitsee, bet kaapeec nekonekteejas? Es esmu izmusumaa, cik ilgi man veel buus jachakareejas... Luudzu paliidziet! 18360[/snapback] ja tev existee /tmp/mysql.sock, tad visticamaak, ka mysqld deemons jau ir palaists ar klientu vari meeginaat noraadiit mysql.sock atrashanaas vietu mysql --socket=/uz/vietu/kur/mysql.sock parm uzstaadijumi atrodas /etc/my.cnf vai arii kaa tu noraadiji liekot aukshaa mysql'u [mysqld] datadir=/usr/local/mysql/data socket=/uz/vietu/kur/mysql.sock [mysql.server] user=mysql basedir=/usr/local/mysql [client] socket=/uz/vietu/kur/mysql.sock Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 To visu jau esu dariijis. to path esmu noraadiijis gan cnf failaa gan palaizjot utt. Probleema pashaa pergaa. Man nav pacelts pats mysqld. # ps aux | grep mysqld Neraada neko. # mysqld --socket=/tmp/mysql.sock Raada ka nevar piekonekteeties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 Uzinstaleeju RPM pacinju un viss shancee. Piekaashu taas zurces, neekaadaas jeegas no vinjaam! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 To visu jau esu dariijis. to path esmu noraadiijis gan cnf failaa gan palaizjot utt. Probleema pashaa pergaa. Man nav pacelts pats mysqld. # ps aux | grep mysqld Neraada neko. # mysqld --socket=/tmp/mysql.sock Raada ka nevar piekonekteeties... 18363[/snapback] man jautājums - kāpēc tev nav `pacelts` mysqld ? un vēl brēc ka nav socketa :) lōōģiski ka mysql nestrādās.. socket fails tāpat vien no gaisa neradīsies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 Tur jau taa lieta, ka nevareeju mysqld pacelt, nekaadiigi. Kaut kas nochakareejaas ar to soketu laikam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarty Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 kaada distro? kaa liki? vismaz man ar binaarajaam pakaam nau bijushas probleemas (slackware, debian) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 Es liku uz SuSE 9.0 Nu laikam jau man taa bija binaaraa, jo kompileet neko nevajadzeeja. Nez.. visdriizaak, ka pats kaut kko ar tiem soketiem sachakareeju, bet tagad no *.rpm intaleetais griezas kaa pulksteniits! :) Var buut kaads zin kaa piemaaniit produkta SugarCource 3.0 (http://www.sugarcrm.com) MS Outlook plug-inu. Dokumentaacijaa rakstiits, ka vinjhs darbojas tikai ar proffessional versiju, kura ir maksas un maksaa aptuvenu 250 Dolaaru. Es vinju meegjinaat saintegreet ar bezmaksas versiju. Varbuut kaadam ar SugarCRM ir bijusi dariishana? Varbuut iesakaat kaadu labu progu ar kuru dekompileet *.exe failu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Ja ar vārdu dekompilēt domāts deassemblerēt, tad ņem W32dasm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts