keissfootball Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ko man vajadzētu rakstīt trīs punktu vietā? "lv"????? if (preg_match("/[^a-z ,-]/i",$vcountry)) $vcountry = "..."; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Neesmu gaišreģis, lai pateiktu, ko tur mēģina panākt. Pie tam man izskatās kautkāds sviests sarakstīts :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 (edited) Man ir viesu grāmata, tajā ir logs kur jāraksta dzīvesvieta. Viss ir normāli, izņemot to, kad es rakstu ziņu, dzīvesvietā ierakstot vārdu ar garumzīmēm vai mīkstinājuma zīmēm, tad dzīvesvieta parādās kā "...". Tagad man šī iepriekš pieminētā rindiņa jānomaina tā, lai viņš atpazītu arī latviešu burtus. Edited April 22, 2005 by keissfootball Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Nu tai izteiksmei ir taču pateikts: ja kautviens no $vcountry mainīgā simboliem nav vienāds ar burtu,ciparu,komatu,domu zīmi vai atstarpi, tad $vcountry piešķirt ... pēc tā kā tu saki, ka ja ievada lv burtu, tad visu tekstu aizstāj ar ... viss ir ok. Jo lv burti nav sadefinēti iekš tā []. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Jā es sapratu partiem "...", bet kā man jāraksta tajās iekavās: šitā??? if (preg_match("/[^ā-ž ,-]/i",$vcountry)) $vcountry = "..."; Tur taču kaut kā citādi tie burti apzīmējās??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Es jau atklāju, tajā vietā ieraksot // if (preg_match("/[^a-z ,-]/i",$vcountry)) $vcountry = "..."; Paldies visiem, kas centās palīdzēt!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 emm... tu zini ko php nozīmē // rindas sākumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Jā es saprotu, tas ir kā paskaidrojums, bet nezinu kāpēc man ar šito strādā!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bra Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 dā es ir līks :lol: // # /* mans text */ ir komentāri t.i. Tu esi aizkometējis savu pārbaudi un šī neko nepārbauda jo NAV aktīva pasties pats // echo "es neesmu lasījis php.net.lv manuāli"; Ko Tev izvadīs? bet kuram negadās ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 // echo "es neesmu lasījis php.net.lv manuāli"; gribēju tikai pielabot nevis php.net.lv bet lv.php.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts