Toms Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Intereses pēc: Ko jūs liekat/instaleejat, lai viss vajadziigais buutu un ripotu? Vienkaarshi - tikko novilku: apache_2.0.53-win32-x86-no_ssl.msi (no apache.org) php-4.3.11-Win32.zip (no php.org) mysql-4.1.11-win32.zip (no mysql.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 un? es gan pieturos apache 1.x, bet visu pārejo tik instalē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Intereses pēc: Ko jūs liekat/instaleejat, lai viss vajadziigais buutu un ripotu? Vienkaarshi - tikko novilku: apache_2.0.53-win32-x86-no_ssl.msi (no apache.org) php-4.3.11-Win32.zip (no php.org) mysql-4.1.11-win32.zip (no mysql.com) 16164[/snapback] gan patīk no sourcēm kompilēt un salitk plauktiņos. Arī pieturos pie Apache 1.x un pie mysql 4.0.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 no sourcēm uz win? nu gan. man pat linuxā nav nācies. ak jā mysql 4.0 es arī. lai ierobežot sevi no pilnīgās valodu collocation un ieliktām queriem (: pārbaudītas vērtības, знаешь ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 no sourcēm uz win? nu gan. man pat linuxā nav nācies.ak jā mysql 4.0 es arī. lai ierobežot sevi no pilnīgās valodu collocation un ieliktām queriem (: 16168[/snapback] es par linux domāju,.. bet uz windows tikai apache izdevās nokompilēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 es atklal linux kastei gan desktopam, gan serverim no sources, win kastei, laika un nervu taupīšanas nolūkos - easyphp :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 No MySQL ņem labāk šo: mysql-essential-4.1.11-win32.msi Tas vieglāk konfigurējas instalācijas laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monZy Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Apache njem 1.x , PHP 4.3 , un njem MySQL 3.x tad iet, man bija problemas ar 4.x versijām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted April 11, 2005 Author Report Share Posted April 11, 2005 njaa... Bet nu shito komplektu tak piedabuuju pie dziiviibas un viss shancee! :) Kaapeec lai njemtu tos citus variantus, argumentus, luudzu! (Es neprotesteeju, man vienkarshi interesee) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Mani arī interesē, kāpēc jāņem vecāka versija, kura neiet kādam citam, ja jau man iet normāli arī jaunāka versija <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
monZy Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 nu man jaunās negāja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 mana nostāja att. uz apache un mysql ir - apache paši saka, ka 1x vēl ir stabilāka versija, 2jā vēl eksperimintē, att uz mysql - vienk. daudzviet vēl stāv 3.x. versijas, nerunājot par 4.x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted April 11, 2005 Author Report Share Posted April 11, 2005 (edited) Nja, man ideaali viss straadaa. Tak nebija taa, ka uzreiz viss aizgaaja, cakareejos vairaakas stundas, zato tagad zinu kaa kur un kas jaaraksta, jaamaina, lai viss straadaatu ideaali. Varu arii uztaisiit pre-configured komplektinju, ja kaadam ir veeleeshanaas peec taada... (ar shiim versijaam, kas ir mineetas shii topika pashaa saakumaa) Edited April 11, 2005 by Toms Link to comment Share on other sites More sharing options...
GraaBeklis Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 eu klausās, man viss uz sava kompi iet, bet tikliidz ver valjaa citi, taa neiet.. man teica ka FireWall vainiigs... tjip man ir mDSL un mdsl.lv var pasuutiit pakalpojumu Ugunsmuuris, ko es arii esmu pasuutijis.. vakar nonjeemu vinju, bet vienalga negaaja, varbūt vēl kautkur man ir vinjsh uzlikts?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Grābēkli, a pēc kuras adreses viņi pie tevis laužas? Gadījienā ne 127.*? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts