Treaktors Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 (edited) Sveiki! Kas man reāli ir vajadzīgs lai pārliktu savu wordpress lapu uz savu personīgo domenu? Doma ir paņemt domenu no nic.lv bet nezinu kas jādara tālāk? Edited March 27, 2018 by Treaktors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 https://en.support.wordpress.com/domains/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treaktors Posted March 27, 2018 Author Report Share Posted March 27, 2018 16 minutes ago, ieleja said: https://en.support.wordpress.com/domains/ neizmantojot wordpress planus nav savādāks veids? Jo kopija man stāv uz localhost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dēmians Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Gūglē mēģināji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leotard Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 On 3/27/2018 at 10:50 AM, Treaktors said: Sveiki! Kas man reāli ir vajadzīgs lai pārliktu savu wordpress lapu uz savu personīgo domenu? Doma ir paņemt domenu no nic.lv bet nezinu kas jādara tālāk? Kas? Nekas. Nu, t.i. vajag, saprotams, (1) savu domēnu, (2) Wordpress instalāciju, ko var paņemt bez maksas no viņu vietnes, (3) serveri, kur to ielikt, un viss. Noīrē hostinga vietu, ieliec tur Wordpress, paņem domēnu no nic.lv un nokonfigurē, lai rāda uz pareizo IP. Vairāk nekādas burvestības tur nav. Ja Tev jau ir blogs wordpress.com, kā noprotu, tad tajā ej uz Tools – Export – Free / Start Export. Dabūsi e-pastā saiti uz ZIP failu. Atzipo to, dabūsi XML failu. Savā serverī aizej līdzīgi uz Tools – Import – WordPress/ - Install Now (tiks noinstalēts importa skripts), pēc tam turpat – Run Importer. Ielādē XML failu. Tad apstiprini, ka gribi, lai skripts no esošās wordpress.com lapas nolādē attēlus (jo tie nav iekļauti). Un gatavs! Congratulations! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leotard Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 On 3/27/2018 at 11:44 AM, Treaktors said: neizmantojot wordpress planus nav savādāks veids? Jo kopija man stāv uz localhost Wordpress domēna plāni ir domāti gadījumiem, ja tu izmanto viņu hostingu. Ja tu hostējies citur, viņiem gar tevi nav nekādas daļas. Liec ko gribi, kur gribi, kā gribi. Jāapzinās, ka ir divas dažādas, lai arī saistītas lietas: (A) Wordpress kā CMS, bezmaksas programmatūras pakete, un (B) Wordpress kā uzņēmums, kurš rada un izplata šo programmatūru, bet arī pelna naudu ar hostingu, uzturēšanu, domēna vārdiem u.c. - kas mums nav aktuāli, ja mūs tas neinteresē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts