Jump to content
php.lv forumi

Dēmians

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dēmians

  1. Ļoti grūti ir lasīt Jūsu rakstīto @Faks
  2. Le sī pižōōōōn!

  3. @foxsk8, tas, ir apmēram tas pats, kas spēlēt ģitāru. Daži no vecajiem teiks - Tavs vilciens ir aizgājis, jo esi par vecu, pirkstu vietā Tev ir ābeļzari. Mēs esam gājuši cauri lēnām lenšu tīšanas mocībām, lai iemācītos ģitārspēli, vārdus u.t.t. Tas priecē un pierāda tikai to, ka ar gribēšanu var daudz panākt! Ir jauns laikmets un varbūt mana "smadzene" ir pietiekoši spējīga, lai divu gadu laikā uzdienētos un stāvētu līdz vecajiem, varbūt pat pamācīt "vecos". Pēc manām domām - ja ir interese un gribasspēks, tad pa lielam, var visu! Tu nekad nebeidz mācīties. P.S. - Liels paldies visiem par ieteikumiem.
  4. Paldies @briedis. Biji jau minējis manā iepriekšējā postā par Vanilla JS un uzreiz pēc Tavas atbildes arī sāku mācīties! Tādēļ arī radās šie jautājumi.
  5. @Wuu Kas ir "interesantie" uzdevumi? :) Super liels paldies pārējiem par motivāciju. Biju jau gandrīz metis plinti krūmos. Palasījos un kā @Wuu jau minēja, jaunas lietas front-end developeriem ir jāmācās nežēlīgā ātrumā. Vai ir iespējams turēties, piemēram, pie Angular, React? Vai arī nederēs un būs jāapgrābsta viss ko mode sviež Tev pretī?
  6. Sveicināti. Griežos pie Jums ar jautājumu, vai man, 27 gadu vecumā vēl ir iespēja iespraukties programmēšanas jomā? Domāju vairāk par frontendu. Sapratu diezgan vēlu, ka tieši šī joma ļoti iet pie sirds. Iešāvās ideja galvā, ka gadu vēl varētu pastiprināti pamācīties (tieši JS un ar to saistītas lietas), savākt kaut kādu portfolio un griezties pie darba devējiem. P.S. - Otrs jautājums. Jums ir bijis tā, ka pieņemsim, atrodat super dizainu internetā, pats saviem spēkiem uztaisat tieši tādu pašu vai līdzīgu, un kad ir pabeigts, tad vairs atrastais, super dizains vairs neiet pie sirds? Vai arī tāda dīvainība ir tikai man?
  7. @yozhis - Labi, mēģināšu izveidot jurgenz doto uzdevumu un papildināšu savu iesākto! :) Ir kādi padomi kā labāk apgūt JS? Internets ir pilns ar mācību materiālu, bet varbūt ir tieši kāds, kas jums likās visvieglāk apgūstamākais?
  8. Esmu gatavs nākamajam uzdevumam! :)
  9. @jurchiks - Sapratu, kur bija mana vaina. Ar JS vēl neesmu tik lielos draugos, bet pamazām mācos. Liels paldies, ka norādīji kļūdu. Kā viss pārējais izskatās? Ir okai? @jurgenz - Šis nebūs. Nemācēšu. Vēl krietni ir jāpaaugās. Varbūt kādu citu uzdevumu var? Kaut ko uz dizaina pusi?
  10. Gala iznākums, man izdevās šāds - http://wckd.lv/stuff/form/ Noņēmu čekboksus nost, pieliku @jurchiks doto datuma fīčiņu un nomainīju epasta laukam uz type="email" un ir arī responsīvs tagad (laikam). Input laukiem galā pieliku "required", jo var arī gadīties, ka lietotājam ir izslēgts JS. @jurgenz - Nezinu vai esmu tik ļoti izglītots JS, bet mēģināšu! :)
  11. Super! Paldies @yozhis un @jurchiks, ķeršos klāt! @jurchiks - Varbūt es kļūdos, bet ja nenorāda patternu un lieto tikai type="email", tad laiž arī šādas adreses cauri - foo@localhost, bet paldies, apskatīšos kārtīgāk. @jurgenz - Okai, pabeigšu iesākto uzdevumu un tad pievērsīšos Tavam.
  12. @Kasspars - Ceru, ka pareizi sapratu Tavu domu. Nezinu, cik pareizi man tas viss sanāca, bet iznākums man ir šāds - https://jsfiddle.net/gr22exuv/1/ Edit: JS atteicās strādāt fidlī. Uz PC viss ir labi, bet fidlī nav! Varbūt tādā situācijā, labāk ir izmantot radio pogas, nezinu kādēļ ieliku tur čekboksus!
  13. Sveiki. Ar HTML5, CSS3, JS nodarbojos tīri hobija līmenī. Frontends vienmēr in interesējis vairāk kā bekends. Tādu domu prātā paturot, vēlos, lai Jūs man uzdodat uzdevumu. Vai tas būtu dizains, kāds mazs štruntiņš (news card, menu, etc), vienalga kas. Parādat, ko man uztaisīt un pēc pabeigšanas, ielikšu visu (kodu), Jūsu apskatei. Tad būtu vēlams, ka Jūs man norādat uz manām kļūdām, ko varētu pielabot, kāds ir mans kods (haotisks, labi rakstīts u.t.t.) un beigās iedodat atzīmi. Jo tikai sēžot pie datora, taisot, sāk zust motivācija un nezinu cik labi, pareizi viss notiek. Liels paldies un gaidu uz Jūsu atsaucību. Dēmians
×
×
  • Create New...