matx Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 saskaaros ar taadu probleeminju, respektivi, uzmeistaroju lapu un ar pozicioneshanas palidzibu textu nopozicioneeju, bet nejau tur taa problema- probleema tada, ka uz IE raada kaa vajag, tachu uz Operas, FF raada kaadus 20px aukstaak.... kaa varetu sho te probleminju izlabot? paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Mēdz viss kas tur atšķirties. Tādas šķirbas man gan nav gadījušās. Un kā tu to tekstu formatē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 saskaaros ar taadu probleeminju, respektivi, uzmeistaroju lapu un ar pozicioneshanas palidzibu textu nopozicioneeju, bet nejau tur taa problema- probleema tada, ka uz IE raada kaa vajag, tachu uz Operas, FF raada kaadus 20px aukstaak.... kaa varetu sho te probleminju izlabot? paldies 15915[/snapback] uztaisit lai raada Opera un FF, un nelietot IE (lai rādās kā ir) Link to comment Share on other sites More sharing options...
matx Posted April 4, 2005 Author Report Share Posted April 4, 2005 kavacky megjinaju gan formateet div gan pashu p (paragraph) bet vienalga taa padarishana mazliet atshkjiraas delfin nu jaa varetu jau uzlikt miiksto uz IE, bet to lapu apmeklees 90% tieshi IE apmekleetaji- so tavs ieteikums neder Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 (edited) ie bija kautkaadi nedabiigi paddingi vai margini body tagam un izteikti listiem. varbūt atbilde nav pārāk konkrēta,bet pamēģini visur nodefinēt padding un margin. Edited April 4, 2005 by рпр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qued Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Es laikam sāktu ar Operu un FF - ja tie rāda vienādi un IE citādi, tad parasti pie vainas ir kāds no IE nebeidzamajiem gļukiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 /me gan IE/FF. No pēdējiem dizainiem tieši IE ir uzvedies tā kā man to gribētos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts