Jump to content
php.lv forumi

serveris uz linux


Recommended Posts

kurss ir piemeerotaakais linux distributiivs php serverim
Jautājums ir analogs: Kurs ir piemērotākais auto lai es aizbrauktu līdz veikalam?

Kam patīk japāņi, kam amerikāni kam vācieši. Kam gribās komfortu, kam apgriezienus.

 

Nav viennozīmīgas atbildes. Distributīvi ir vairāk vai mazāk gaumes jautājums un ir jaatrod kompromis starp userfriendly un fckin fast. Lai gan principaa jebkuru var novest līdz top kondīcijai un tikpat labi pat ātrakais distributīvs var tikt sačakerēts līdz nemaņai.

 

RH (personīgi lietoju RH 7.3, 9.0, AS 3 un nesen tapa arī pirmais Advanced Server 4) vai SuSe produktus parasti izvēlas labā hardware atbalsta dēļ.

 

Bet minētais salīdzinājums ar Fedora un Slackware varētu būt kaut kas aļa WinXP pret DOS (šeit nedomāju funlcionalitāti un iespējas) - proti pirmais kā mainly desktop sistēma noklusētā variantā ar visām iespējāmām lietām kas lietotājam varētu ievajadzēties, turpretī Slackwarē jau tev pašam vairāk vai mazāk jāzin kas un kā notiksies.

 

Ja tas ir tavs pirmais mēģinājums likt linux tad labāk izvēlies Fedora. Lai arī eksistē sāpju pilnais ceļš sākt ar otro variantu tādējādi iepazīstot OS krietni smalkāk tas pie pavājākiem nerviem / zināšanu trūkuma var nošķebināt un zaudēt visu vēlmi jelkad saistīties ar šo izstrādājumu :) Lai gan ja jau reiz tā ir kapēc vispār tiek uzdoti kaut kādi jautājumi?

 

gentoo ir aatraakais
Fleima un distrowars cienīgs izsauciens..
Link to comment
Share on other sites

kurss ir piemeerotaakais linux distributiivs php serverim

pasham ir slackware, ko sakat par fedora?

vai tomeer ir kas aatraaks un labaaks..?

15405[/snapback]

 

atstāj slaku.

linux ātrums? kas tas tāds vispār!?

viss atkarīgs kas ir uzkrauts virsū un palaists. ja tev backgroundā kāds mocīs Oracle instanci,.. tad nu protams ka bremzēs...

Link to comment
Share on other sites

Ņem to distro ar kuru esi labi pazistams un tā būs Tev labākā distra serverim.

15430[/snapback]

aha un kaa teica dazhs labs, tad distributiivs arii pats labaakais prieksh tevis kaa iesaaceeja ir tas distributiivs kuru lieto vai paarzin kaads no taviem draugiem, kuram var ko pajautaat, kad pats netiec galaa..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...