Robis Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 (edited) Sveiki! Es vēlētos uzzināt, kāda ir labākā antivīrusu programma un vēl, kāds ir labākais ugunsmūris! Tas viss priekš Windows XP. Vēl es gribētu zināt, vai ir vēl kādi softi/metodes, kā izvairīties no vīrusies un nesankcionētas piekļūšanas mājas datora datiem, kurš ir pieslēgts pie interneta? Un vēl: kur šīs lietas dabūt (bezmaksas)? Jau iepriekš pateicos! Edited March 12, 2005 by Robis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Nav tāda vislabākā! Nevienā jomā, arī programmēšanas valodās. Katram ir savi mīnusi un savi plusi. Varu pateikt ko es lietoju - AntiVir un Sygate Personal Firewall. Abi bezmaksas prdoukti, un ar savām iespējām pilnīgi apmierina manas prasības. Vairāk neko vēlēties nevaru :) Tā ka pameklē gūglē kāds rakstus/aprakstus par antivīrusiem/ugunsmūriem un izlem pats, kas tev der vislabāk. Jo tev tikai katrs ieteiks, ko citu lietot, tb kas katram pašam labāk patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Sygate ir OK firewallis :) winXP SP2 ugunssiena ar nemaz na slikta! Nedaudz uzmaniibas vinjai un buus kedaa - darbojas nevainojami. Par antiviirusu - es lietoju AVG free edition. Par viirusiem parasti pazinjo laiciigi :) esmu paaris reizes ar Panda online scan paarlaidi paari sisteemai - nekas nav atradies - tatad darboja godam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 ojā, AntiVir PE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts