archeens Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 :) :angry: :huh: :lol: :rolleyes: :ph34r: Esmu galigs iesacejs vakar pirmo reizi nokachaju kaukadu mysql versiju bet shodien izdzesu ! Plz palidziet man ! kaadu versiju vislabak kachat jo es gribu uz sava sita likt php lietinas :) Un vai uz www.eclub.lv var ar mysql darboties ! Ja nee tad kur var likt mysql lapas virsu ! Vai es kauko jaucu ! Un plz kaa iisti jakonfiguree taa data baze ! Paldies jau ieprieks h:) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 :) :angry: :huh: :lol: :rolleyes: :ph34r: Esmu galigs iesacejs vakar pirmo reizi nokachaju kaukadu mysql versiju bet shodien izdzesu ! Plz palidziet man ! kaadu versiju vislabak kachat jo es gribu uz sava sita likt php lietinas :) Un vai uz www.eclub.lv var ar mysql darboties ! Ja nee tad kur var likt mysql lapas virsu ! Vai es kauko jaucu ! Un plz kaa iisti jakonfiguree taa data baze ! Paldies jau ieprieks h:) :(Ja piķo pāris latiņus, tad var arī tur MySQL dabūt. :ph34r: Citādi nē. :huh: :lol: Nokačāt un izdzēst - vot tas ir progress... :) Iesaku jaunāko versiju :rolleyes: Starp citu, lai liktu tīri PHP 'lietiņas", MySQL nav vajadzīgs. MySQL lapu, manuprāt, nav. :huh: Ir PHP lapas, kurās PHP izmanto MySQL :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 paskaties te ku te Link to comment Share on other sites More sharing options...
archeens Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 Kaapeeec man plz nevarutu kads palidzet un pateikt visu numureeti ! kas jadaro sakuma pec tam un pectam appmeeram shitaa 1. nokacha mysql te ! 2.tad uzinstaaleee apm taa plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 priekš win, priekš pirmās reizes šis būs gana labs - http://www.easyphp.org/ tik next, next, next .. (un pēc tam arī var izdzēst instalāciju :rolleyes: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Kaapeeec man plz nevarutu kads palidzet un pateikt visu numureeti ! kas jadaro sakuma pec tam un pectam appmeeram shitaa 1. nokacha mysql te ! 2.tad uzinstaaleee apm taa plz 14850[/snapback] varbuut taapeec ka par to tiek rakstiitas veselas graamatas, nevis 3 punktinji ? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
archeens Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 bet man nau naudina lai iegadatos un manuali ir gruti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 bet man nau naudina lai iegadatos un manuali ir gruti :( 14856[/snapback] Ghhh :))) Njā, ar šādu attieksmi tālu tiksi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archeens Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 Kas my jadara taja phpmyadmin ? ka jataisa tas tables un ko tur jaraxta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 bet man nau naudina lai iegadatos un manuali ir gruti :( 14856[/snapback] nevienc tev vienkaarshaak vai labaak nekaa manuaalii neizstaastiis :) :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 sāc ar to ka definē ko vispār gribi panākt `mazliet` konkrētāk par "lapu uz mysql" Link to comment Share on other sites More sharing options...
archeens Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 es piemeram gribu uztaisit pats savu guestbok uz savas lapas kurai vajag mysql un vel es gribu registraciju uz savas lapas ! Vari kauko ieteikt un ko tajaa phpmyadmin raxtit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 es piemeram gribu uztaisit pats savu guestbok uz savas lapas kurai vajag mysql un vel es gribu registraciju uz savas lapas ! Vari kauko ieteikt un ko tajaa phpmyadmin raxtit? 14862[/snapback] un tev liekas ka tev pateiks triis teikumus un tu to vareesi uzreiz uztaisiit ? P.S. Tabulas veidojas taa: CREATE TABLE `tablename` ( `kolonna1` tips un paareejie parametri, `kolonna2` tips un paareejie parametri, `kolonna3` tips un paareejie parametri, `kolonna4` tips un paareejie parametri, ja vaidziigs uzliekam primary key ) tips; Link to comment Share on other sites More sharing options...
archeens Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 Kaa lai uzzinu kas man tur ieksa jaraxta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Kaa lai uzzinu kas man tur ieksa jaraxta? 14866[/snapback] a tu pac nezini kaadu tu gribi tabulas nosaukumu ? a paareejo ieksh manuaaljiem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts