stagnese Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Sveiki! Piedāvāju ļoti interesantu un labi atalgotu darbiņu no mājām uzņēmīgiem cilvēkiem no 18 g. vecuma ar angļu valodas zināšanām un datorprasmēm kādā jaunā amerikāņu kompānijā, kas Projekta ietvaros nodarbojas ar Interneta resursu attīstīšanu. Darba uzdevums ir vienkāršs - sūtīt e-pasta vēstules cilvēkiem Latvijā ar mērķi popularizēt šo kompāniju, tās produktus un pašu Projektu. Būs doti vēstuļu paraugi un instrukcijas darba veikšanai latviešu valodā. Atalgojums būs atkarīgs no ieguldītā darba. Lūdzu, rakstiet man uz e-pastu stagnese@inbox.lv, tad ar Jums sazināšos. Ar cieņu, Agnese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Man patīk pievienotais attēls - tas simbolizē Jūsu projektu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Izklausās pēc kārtējās piramīdas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metroid2 Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Google pēc atslēgu vārda "stagnese@inbox.lv" atrod 3 lapas ar šādu sludinājuma tekstu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Man arī tas e-pasts patīk. Stagnējoša Agnese. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts