Jump to content
php.lv forumi

metroid2

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    https://digitalgg.com

Profile Information

  • Gender
    Male

metroid2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. āā.. sorry.. toč, man liekas ka iepriekš laikam bija publiski gan.. (varbūt kļūdos) .. Nice..
  2. Sveiki.. kāds varbūt zin vai ir iespēja piereģistrēt .lv domain lai whois informācijā ir paslēpti mani dati?.. Atceros ka kādreiz caur serveris.lv reģistrējot viņi lika savas kompanijas datus un mani dati bija saplēpti (varbūt kļūdos..) Varbūt kāds zin šo? :) .com var kā papildus pakalpojumu nopirkt šo, bet .lv laikam īsti nav..
  3. Mjā, pa to māti terēzu, labs :D :D
  4. Es piekrītu deGravim, ka ID vajag.. Ja ir liela datubāze, tad vieglāk visu darīt pēc id.. Piemēram!!.. Ja ir 5 video, protams pēc slug to visu var darīt, bet ja 5000.. Vieglāk pēc id.. Tas ir kā piemērs.. Kā arī viņš teica: "Arī slugam jābūt unikālam".. Izskatās, ka šis ir koks ar diviem galiem.. Ja ir maza datubāze, tad tikai slug, ja liela datubāze, tad id+slug. Es tā domāju. :)
  5. Paldies par ieteikumiem, laikam tad jeu būs jāpadomā.. Piekrītu, tagad jeu lai būtu rezūltāti vajag unikālu saturu.. Nebūs tāda iespēja.. url jeu ir kategorijas id un video id + kods pārbauda vai tāda kategorija eksistē u.t.t.
  6. Nu ok, jā, links domeins.com/raksti/123-mans-virsraksts ir variants, bet kā tad pašas kategorijas rādīt caur kādu url.. domeins.com/rakstu-kategorija/1-mana-kategorija Manuprāt tas nav labākais un saprotamākais.. vnk manuprāti ir ļoti labi, gan priekšs meklētājiem, gan lietotājiem, ja tu veido linkus saprotami.. video/ video/kategorija/ video/kategorija/video-virsraksts/ hmm... tad jeu sanāk, kad es varētu vienkāsi izveidot... video/kategorija-1/video-3/ Būs optimālākais?.. ID vēlētos lai paliktu norādīti, jo ir padaudz ierakstu..
  7. Sveicināti, lasot rakstus esmu secinājis, ka JO mazāks url's jo labāk.. Visur ir teikts ap, zem 100 burtiem. Pieņemu, ka tas ir pareizi un pilnīgi piekrītu.. Bet nu man te sanācis garšs urls: /video/kategorija/1/video/3/nu-un-mans-seo-virsraksts/ nu pieņemu, ka tas ir vēl zem 100 burtiem, bet laikam ir iespējams izveidot kaut ko labāku, gribētu dzirdēt jūsu ieteikumus... Tik pat labi optimālākais būtu: video/1/3/nu-un-mans-seo-virssraksts/ Kā būtu pareizāk?..
  8. Protams, ka datubāzē.. Vnk izveido jaunu kolonu piemēram "news_readed" ar defulto value 0, ja ir izlasīts, tad nomaini value uz 1.. Kaut kā tā..
  9. metroid2

    PHP 5.5

    Pat ie6 atdzīvina html5 - https://github.com/aFarkas/html5shiv Ja jeu offtopiks aizgājis :D
  10. #header{ width: 100%; background: #ececec; } .wrapper { margin: 0 auto; width: 960px; background: #000; color: #fff; } <body> <div id="header"> <div class="wrapper">teksts</div> </div> </body> Manuprāt šitā arī visas sadaļas tev jātaisa. Pēc šitāda principa.
  11. Google pēc atslēgu vārda "[email protected]" atrod 3 lapas ar šādu sludinājuma tekstu :D
  12. http://www.w3schools.com/php/php_mysql_select.asp Šitas tev varētu iet cauri.. Principā, copy/paste..
  13. Hmm.. Paldies anonīm, noteikti izmantošu!
×
×
  • Create New...