motion Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 kr4 man pliiiz pa6u saakumu... tb tutorialus, manualus, citus helpus..... veelams latviski, bet sagremoshu arii english un krieviski. :rolleyes: paldies par linkiem! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 (edited) <?php echo 'Sveika, pasaule!'; ?> www.google.lv Edited March 9, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 <?php echo 'Sveika, pasaule!'; ?> www.google.lv 14754[/snapback] es teiktu php.net :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted March 9, 2005 Author Report Share Posted March 9, 2005 mekleeju jau google nekaa sakariiga nav gribu atrast kautko taadu kas jau ir kaadam paliidzeejis :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Nestāsti pasaciņas, ka gūglē nekā sakarīga nav! Visu, ko esmu tur meklējis, esmu arī atradis. Paskaties šo: http://www.hudzilla.org/phpbook/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted March 9, 2005 Author Report Share Posted March 9, 2005 10x shitas jau ir norm :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted March 9, 2005 Author Report Share Posted March 9, 2005 neatteik6os no citiem piedaavaajumiem! paldies! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 http://3a3-interactive.net/php_reference/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 es teiktu php.net :)Cik man pirmajā brīdī izskatījās, tad good ol` google varēja dabūt arī šo to latviski, un cilvēks prasīja pirmām kārtām LV resursus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 normaalu virsrakstu nevareeji ielikt, blaaviens!!!!!! Piemeeram: gribu saakt maaciities PHP. Un apakshrakstaa: Piedaavaajiet manuaaljus! Un atsauciibaa buutu kudish lielaaka, un preciizaaka. Gribeetu redzeet Tavu seju. Un arii taa seju, kas izdomaaja tos stulbos japaanju podus - tjip nomet kluci un uudens uzshljakstaas augshaa.. bljin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 normaalu virsrakstu nevareeji ielikt, blaaviens!!!!!! Piemeeram: gribu saakt maaciities PHP. Un apakshrakstaa: Piedaavaajiet manuaaljus! Un atsauciibaa buutu kudish lielaaka, un preciizaaka. Gribeetu redzeet Tavu seju. Un arii taa seju, kas izdomaaja tos stulbos japaanju podus - tjip nomet kluci un uudens uzshljakstaas augshaa.. bljin. Nja, virsraksts derēja labāks. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 ja nemaldos tad biku ar virsrakstu tiek pārkāpti ši foruma litošanas noteikumi & atverot šo topiku ieraugot kr4 man pliiiz pa6u saakumu...tb tutorialus, manualus, citus helpus..... veelams latviski, bet sagremoshu arii english un krieviski. paldies par linkiem! zuda jebkāda palīdzēšanas velme jo nosākuma nevarēju saprast kāda valdā & ja nemāki normāli raxtīt tā lai visi saprot uzreiz tad kapēc jāraxta vispār, jo teiksim ko nozīmē šis te simboli virknējums man vljoprojām nav skaidrs kr4 varbūt es šo valodu vidusskolā nemācījos bet Latviešu tā tok nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ...valdā ... raxtīt ... jāraxta ... vljoprojām 14794[/snapback] Paskaties vispirms uz savu valodu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Paskaties vispirms uz savu valodu ;) 14818[/snapback] OKi vainīgs miegs + alus dara savu bet man uznāca baigā dusma ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
motion Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 labi, lab esmu vainiigs :unsure: bet cik es zinu te nav raxtiibas apsprieshanas topicks :P taatad paldies par resursiem lai arii nav iipashi daudz :D sorij par nosaukumu, bet taadus topikus kaa "gribu maaciities php neviens nelasa" sorry par rakstiibu bet man tas ierasts no mirca B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts