sandisma Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 (edited) Sveiki visi! Es pēc 9. klases taisos iestāties kādā koledžā par programmēšanas tehniķi. Kur labāk iegūt augstāko izglītību, un pēc augstākās turpināt mācības? Un cik apmēram būs jāmācās kopumā ? Gribētu iegūt pēc iespējas augstāku izglītību Edited March 11, 2013 by sandisma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 (edited) Tavi labākie draugi augsta līmeņa izglītības iegūšanā būs: https://www.khanacademy.org/ https://www.coursera.org/ https://www.udacity.com/ P.S. Ja tu plāno pēc iespējas augstāku (doktora grādu), tad drošvien iet labāk caur vidusskolu, nevis koledžu. Edited March 11, 2013 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandisma Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 kāda īsti starpība caur ko iet? es negribu akadēmisko bet profesionālo, bet tomēr nezinu starpību kāds var apskaidrot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Mācies kur vien vēlies, bet galvenais — fonā arī mācies pastāvīgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
webi Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Par labu IT speciālistu Tevi neviena Latvijas skola vai augstskola neizskolos, ja tā nebūs Tava sirdslieta un pats nepārtraukti neapgūsi aktuālās tehnoloģijas.Es pēc pamatskolas aizgāju uz RTK un biju ļoti vīlies, jo man jau bija zināšanu bāze, bet tur mācīja pilnīgi novecojušas un garlaicīgas lietas.Iespējams, ka tagad pēc 4 gadiem ir kas mainījies.Un kaut kur jau ir jāmācās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlis-15 Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Ja tu domā bakalauru, profesionālo vai akadēmisko, tad profesionālajā ir vairāk prakse, akadēmiskajam teorētiskās zināšanas(teorija). Kurš labāks izsecini pats. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 "Es pēc pamatskolas aizgāju uz RTK un biju ļoti vīlies, jo man jau bija zināšanu bāze, bet tur mācīja pilnīgi novecojušas un garlaicīgas lietas.Iespējams, ka tagad pēc 4 gadiem ir kas mainījies." Varu derēt, ka nē. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandisma Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Ja tu domā bakalauru, profesionālo vai akadēmisko, tad profesionālajā ir vairāk prakse, akadēmiskajam teorētiskās zināšanas(teorija). Kurš labāks izsecini pats. Paldies ka apskaidroji, tātad iešu uz profesionālo, cik apmēram būtu jāmācas kopumā lai sasniegtu augstāko profesionālo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Papēti šo tabulu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts