Jump to content
php.lv forumi

karlis-15

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About karlis-15

  • Birthday 10/25/1990

Profile Information

  • Gender
    Male

karlis-15's Achievements

  1. Daži nemaz nezin reālo situāciju augstskolās, bet apkārt bļaustās. Tos vajadzētu mazāk klausīties.
  2. Saki pieredze 4 gadi? http://php.lv/f/topic/21002-web-programm%C4%93%C5%A1ana/#entry163958 . Šo topicu izveidoji apmēram pirms pus gada.
  3. karlis-15

    R. fw

    Un kāpēc neapsver domu par JAVA vai .NET?
  4. Vislabākais jau ir kādu grāmatu izstudēt.
  5. Var. Ja nemāk lietot google tad programmēt nesanāks.
  6. Sāc mācīties Pascal valodu.
  7. Kā ir Delfos par to pašu Codez pieminēto ORM? Ir kaut kādas iepējas?
  8. Labi, vēl viena lieta - darba iespējas, kā ar tām? Bet ja pa lielam ņem tad protams katram savs un ja godīgi tā strīdēšanās par labāko valodu un vidi jau sāk mazliet apnikt.
  9. Vienkārši ar C#, JAVA, C++ utt. var izdarīt visu ko ar pascal, bet ar pascal nevar to ko var ar pirmajām. Tad labāk iemācīties un lietot kaut vai to pašu JAVA, tā arī ir open source.
  10. Ja paskāls ir apgūts, tad jau lai ātri kaut ko uztaisītu, var izmantot, bet mācīties no sākuma labāk nē. Tāda valoda kā C#, JAVA, PYTHON, C++, ir daudz universālākas, var izmantot web appus taisot utt. .
  11. Nu paskālu gan vajadzētu plauktiņā nolikt pie vēstures un mācību grāmatām.
  12. Jāpiekrīt webi, arī esmu gribējis izstrādāt mazu lapu uz kā cita, piemēram JAVA, bet ja salīdzina hostinga izmaksas tad mazām lapām PHP laikam vēl tomēr paliek labākais variants, lielākām sistēmām jau ir cita runa.
  13. Kādu tagad labāk vajadzētu izmantot PHP vietā?
  14. Domājams ka noteikti prasīs kas jau ir darīts un veidots, kādas tehnoloģijās ir izmantotas, ja mācēsi smuki pastāstīt kas ir kas un pārliecinoši atbildēt, tad varbūt testu pat neiedos.
  15. Nu labi, var jau arī MonoDevelop sākumā izmantot, bet jā, taisnība jau ir Javā nebūs jāuztraucas par lecenšu lietām.
×
×
  • Create New...