Jump to content
php.lv forumi

metal-0-1

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

metal-0-1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Datoram ir SATAIII ports, kam teorētiskais max ātrums ir 600MB/s. Pieslēgts SSD ar teorētisko lasīšanas un rakstīšanas max ātrumu 500MB/s. Lai nu kā, praktiski faili uz šī SSD kopējas tikai uz 170MB/s. Vai pie vainas varētu būt procesors? Divkodolu Intel Pentium 2.1GHz. Kā lai tam nosaka max failu kopēšanas ātrumu?
  2. Not really. bobam pieder 2 mašīnas un viens velo. kvērija mērķis ir atgriezt tikai AUTOMAŠĪNU vidējo vērtību, t.i. = 4000. Tie 2833 sanāk ieskaitot arī velo.
  3. Jā, bet man Džons IR vajadzīgs => vajag, lai viņam būtu NULL. Kā lai es dabūju šo? name | avg_car bob 4000 billy NULL john NULL
  4. Vajag palīdzību ar group by. Ir tabula person un tabula vehicle, kas glabā info par personai piederošajiem transportlīdzekļiem. person id | username 1 | bob 2 | billy 3 | john vehicle id | person_id | vehicle | cost | 1 1 car 5000 2 1 car 4000 2 1 bike 1000 4 3 bike 500 Nepieciešams uzzināt, kāda ir vidējā katras personas automašīnu cena. Ja personai nepieder neviena automašīna, tad atgriež NULL. Sagaidu rezultātu: name | avg_car bob 4000 billy NULL john NULL Bet mans query neatgriež personu `john` vispār nemaz. http://sqlfiddle.com/#!2/5c195/2 Jo john pieder mocis, tātad pirmais where clause ir FALSE, bet arī otrais where clause ir FALSE, jo kaut kāds transportlīdzeklis viņam tomēr pieder.
  5. metal-0-1

    tabula

    Liecies mierā cilvēk, tev tikai liekas, ka tev tas ir vajadzīgs. Un nevienam citam tas arī nekad nebūs vajadzīgs. Izej ārā, ieelpo svaigu gaisu. Ejiet visi mājās, nav vērts. Izslēdzam gaismu, aizveram aiz sevis topiku un viss. Ejiet visi mājās.
  6. metal-0-1

    Domātājiem!

    Cik aatri tas kods izpildiijaas, codez?
  7. metal-0-1

    Domātājiem!

    Hm, ja dalas ar 2013 bez atlikuma, tad tas ir vesels skaitlis. Ja decimalaja pieraksta visi cipari atskirigi, tad tas ir maksimums 9 ciparu skaitlis. Nevajadzetu but nemaz tik gruti brutforsot.
  8. Varu, bet man likās, ka php pašam kaut kur iekšēji vajadzētu izdomāt ko darīt ar NULL. Anyways, skaidrs.
  9. Datubāzē ir kolonna 'the_date' ar tipu 'date', kam atļauts būt NULL. Ja, lietojot Paris/Idiorm, iegūstu šo vērtību un izvadu ar pliku 'echo', viss iet gan tad, ja ir datums, gan tad, ja ir NULL. Ja tabulas rindas objektu padodu Twig un cenšos piekļūt ar attribute(row, 'the_date'), tad: Ja tur ir datums, tad nav nekādu problēmu Ja tur ir NULL, kaut kas kaut kur nofeilo un pārlūks atgriež ERR_NO_RESPONSE. Tas, ka pārlūks vnk nofeilo ir liela problēma. Paris/Idiorm dokumentācijā neatradu ko iesākt. Vēlos NULL vietā izvadīt vienkārši tukšu string.
  10. Tās taču nav kaut kādas svarīgas pavadzīmes? Citādi varētu sanākt nopietnas problēmas.
  11. Btw, vai šeit vienkāršākais lasās arī kā sliktākais? Liekas ka šis der praktiski visam, kas man vajadzīgs, bet vai ir vēl kāda situācija, kur šī vietā būtu jāpieiet kaut kā citādāk, sarežģītāk?
  12. Emm. Codez risinājumā: Ir masīvs, kurā samet visas stundas ar SELECT *. (Tā kā tu iesaki, ja saprotu pareizi) Sākumā masīvs ir tukšs un tiek dinamiski izveidotas visas stundas ar kompozītatslēgu. Kāda velna pēc hardkodēt (tā kā tu iesaki) šī masīva atslēgas, ja tās var izveidot dinamiski? Laikam neuztvēru tavu spožo domu. Dinamiskumam ir lielas priekšrocības.
  13. Ir doma glabāt atsevišķā tabulā stundu sākumu laikus. Nevis datumu. To tu domāji? Respektīvi, ka pirmā stunda sākas 8:00, otrā 8:50 un tml.
  14. Ok, paldies. Kabineti, skolotāju vārdi, uzvārdi utt, protams, tiks pievienoti, bet svarīgākais jautājums bija vai tas ir normāli ka vienā tabulā iet 4 foreign keyi?
×
×
  • Create New...