Jump to content
php.lv forumi

noslēpušās tabulas iekš MySQL datubāzēm


Cibiņš

Recommended Posts

brr..ievazājos vienā kretīniskā lapā čolējot "cheap web templates" caur gūgli..uzreiz antivīruss nobrēcās ka ir ieslēgusies kautkāda DgASDhjA.exe programma..(nosaukumu neatceros) un nobloķēja pieeju lapai, taču bija jau par vēlu, tas sū*s jau iešļūca manā kompī. Ilgi cīkstējos kamēr dabūju to kretīnu ārā tomēr visi sistēmas settingi bij nočakarēti - mapes apslēptas utt. Nu neko pieņēmu lēmumu baigi nečakarēties un likt ar System Restore. Itkā jau nekas nepazuda no failiem bet settingi gan her viņ zin tas kretīns noslēpa visas mapes un blieza erroru lai izskanēju HDD ka HDD lupatās un vēl viskautko muldēja, tik stulbs jau neesmu lai nesaprastu ka kādam mērglim nebij ko darīt..tā nu izlaidu caur antivīrusu un Spybot, izķeksēja visus mēslus ārā.

 

Pēc visa šitā šmurga gribēju tagad paskatīties mājaslapas datubāzi-nu pamēģināju "piereģistrēties" un "ielogoties" lapelē. Viss gāja. TĀTAD..tas kretīniskais vīruss ir ķēris arī MySQL datubāzes un System Restore te nav līdzējis jo lapas datubāzes un faili atrodas uz otras diska partīcijas un tur nezkapēc system restore status nebija Monitored...

 

Tagad gan nezinu kā lai dabūju skaidrībā, reāli iekš datubāzēm ir tabulas bet man viņas uzrādās ka nav lai gan viņas tur IR. Uzrāda ka datubāzes satur zero tabulas. Ne caur MySQL Administrator redzu, ne caur MySQL komandrindām, ne arī caur PHPMyADMIN... Kā lai atgriež lai parāda?? Un na*uj vispār tiem hakeriem vajag taisīt tās kroplās exe programmas un jārēt citu kopmjus??? Būtu labāk baudu guvuši fapojot nevis akarējot citiem kompjus..Varbūt kāds zin kā atgūt lai parāda tabulas??

Link to comment
Share on other sites

Ā, Exe taču :D

Skaties:

1) kādas tiesības tiem failiem saliktas

2) vai nav kāds archived, read only attribute

 

Ja Tev ir arī InnoDB tipa tabulas, paskaties, vai ibdata1 fails nav nojāts/vai vispār eksistē.

Edited by marrtins
Link to comment
Share on other sites

Nu man ar tiesībām viss ir ok un arī ibdata1 uz otrās partīcijas kā tāds ir. To vai tas ir vai nav bojāts-nezinu. Visas tabulas ir MyISAM. Pietam kā es varu zināt ka man vēl kautkādu zarazu neatsūtīsi? :D Pietam manuprāt ja tur kkas ar tiesībām būtu neriktīgi tad jau execute nestrādātu vai vismaz inserts vai update vai delete nedarbotos. Bet no lapas viss strādā kā vajag! Piekļūstot ar configā esošajiem logina datiem tabulai datubāzes tiek uzrādītas kā tukšas itkā tur nebūtu tabulu!

 

Renār..dohh..:/

Edited by Cibiņš
Link to comment
Share on other sites

Vazājoties pa lapām tā nevar notikt, tā var notik palaižot nolejuplādētus palaižamos failus. Kurš pie pilna prāta laiž kaut kādus nepazīstamus palaižamos failus?

 

Laikam neviens nezin ka ar JS failiem tīri labi var panākt tādus prikolus..

 

Vēl ko ievēroju tagad, nevar nodzēst nevienu datubāzi, izmet erroru

 

#1010 - Error dropping database (can't rmdir '.\datubaze', errno: 41)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...