bra Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 iesaku pārdomāt vai ir jēga liegt meklēt pēc ja txt pēc kura meklēt ir mazāks nekā 3 simboli, jo teiksim gadījumos ja vēlos atlasīt visus ierakstus kur ir sql tas nav iespējams vai arī GD vai ko citu, kur ir vai mazāk simbolu vārdā tas ir galīgi garām piekrītu ka jāliedz meklēšana ja vispār ievadīts viens vai divi simboli, bet ja vēlos atrast teiksim samazināt attēlu ar php man tiek paziņots ka esmu pārkāpis noteikumus, nu nav tas korekti šādā veidā es domāju tiek ļoti ierobežota meklēšana un rodas daudz muļķigu jautājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 piekrītu bra, jo to pašu wml vai vēl kaut ko vispār nav iespējams sameklēt. Ja jau reiz tā ir kā aizsardzība, lai nemocītu db, tad moš var uzlikt, lai rāda pēdējos 50/100/200 what ever ierakstus, bet lai var meklēt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Vēl jau laikam nedrīkst meklēt pēc "html" un "img" atslēgvārdiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 minimālo meklējamo teksta garumu nosaka nevis administrācija, bet MySQL funkcionalitāte. Tā kā meklēšanai pa foruma ierakstiem tiek izmantots Full Text Search, tad tur arī rodas šis ierobežojums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Tagadiņās arī var meklēt "GD", bet nevar "HTML", "PHP", u.c. iesaku pārdomāt vai ir jēga liegt meklēt pēc ja txt pēc kura meklēt ir mazāks nekā 3 simboli, jo teiksim gadījumos ja vēlos atlasīt visus ierakstus kur ir sql tas nav iespējams vai arī GD vai ko citu, kur ir vai mazāk simbolu vārdā tas ir galīgi garām piekrītu ka jāliedz meklēšana ja vispār ievadīts viens vai divi simboli, bet ja vēlos atrast teiksim samazināt attēlu ar php man tiek paziņots ka esmu pārkāpis noteikumus, nu nav tas korekti šādā veidā es domāju tiek ļoti ierobežota meklēšana un rodas daudz muļķigu jautājumu 14002[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 tas priecē jo kā sacīts jūsu pašu notekumos Pirms uzdot jautājumu, pārliecinaties, ka tas nav jau atbildēts. Tam ir vairākas metodes. Pati galvenā no tām ir meklēšana. Gan jau ka kāds ir uzdevis šādu jautājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts