scvaer Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Tātad, es jau ar šo lietu diezgan ilgi čakarējos, tāpēc prasu arī šeit pēc palīdzības. Tātad, ņemu ārā jaunumus no phpbb foruma un nevēlos redzēt šajā webā bbkodu izmantošanas pēdas, tāpēc vēlos tos ar preg_replace funkciju noignorēt tos visus bbkodus. Vislielākās problēmas man sagādā tieši tas RegExr, jo vēl nav īsti skaidrība, kā tas darbojas. Īsāk sakot, vēlos funkciju, kura noignorēs visu, kas ir starp kvadrātiekavām. Izvades piemērs: [b:116fps72]Foruma noteikumi / Rules of the forum[/color:116fps72][/size:116fps72][/b:116fps72] 1. Publiskotajiem tekstiem jābūt rakstītiem skaidrā, literārā valodā. Neatkarīgi krievu, angļu vai latviešu, tekstam jābūt saprotamam. Sods: brīdinājums! [b:116fps72][English] 1. A... Quote
briedis Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 http://stackoverflow.com/search?q=php+strip+bbcode Quote
vbz Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Ja pareizi sapratu, ko vēlies: http://regexr.com?30qn0 Quote
daGrevis Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 preg_replace('|[[\/\!]*?[^\[\]]*?]|si', '', $string); Quote
Kavacky Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Un ko tad, ja tekstā būs parasts "[<kautkas]"? Quote
Kavacky Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Kvadrātiekavas taču lieto ne tikai BB tagiem. ;) Quote
daGrevis Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Nu ļoti reti tekstā tiek lietotas kvadrātiekavas kā tādas (kur nu vēl atverošā un aizverošā pareizā secībā). :P Tādā gadījumā lai jautātājs uzlabo regulāro izteiksmi ar visiem iespējamajiem BB kodiem, ko atļauj phpBB forums. Quote
Kavacky Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Man šķiet, ka pašā phpBB tam jau ir iebūvētā funkcija. Quote
scvaer Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Es jau pabrīdināju, ka tekstu kvadrātiekavās izmantot tikai un vienīgi bbkodiem, pretējā gadījumā tas būs neredzams jaunumu sadaļā(sākumlapā). Tā kā viss ir okey, paldies! ;) Quote
mad182 Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 (edited) Kāpēc viņu vispār stripot? Var izmantot phpbb iebūvēto parseri lai viņu izpildītu, kaut vai manuāli inkludot vienu failu un izpildīt bbcode->parse(). Tad nebūs nekādas problēmas ar kvadrātiekavām. Tālāk, ja nevajag lai sākumlapā rādās linki/bildes/..., tad strip_tags. Varbūt pat ka tur kaut kur bija gudrāka funkcija, kas aizvāc bbkodus. Vajag paskatīties phpbb dokumentāciju vai sourci tam bbcode failam. Edited May 28, 2012 by mad182 Quote
Recommended Posts