Sasa Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Kā darīt ar paypal valūtām, jo man viss ir latos, bet sūtot groza saturu uz paypal ir jānorāda valūta, bet paypal nav LVL tuvākais ir EUR kā rīkoties lai summa latos sakrīt ar to ka tiek samaksāta EUR vai es kaut ko līdz galam nesaprotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Ir fiksēts kurss: 1 EUR = 0.702804 LVL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 27, 2012 Author Report Share Posted January 27, 2012 kas tas tāds 'fiksēts kurss'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Ir fiksēts kurss: 1 EUR = 0.702804 LVL. kurš svārstās + - 2 snat robežās .. šobrīd kurss būtu: pārdod: 1 EUR = 0.6926 LVL Pirkt: 1 EUR = 0.7043 LVL -- Secinājumus izdari pats. Piedevām izrēķini cik % paņems Pypals.. To vienkārši iekļauj cenā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yancho Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Tieši tā. fiksēts nosacīti, ja santīmus neskaiti, tad nepārdzīvo, bet, ja sāksi skaitīt, un vēl izņemsi naudu no PP uz latu kontu, tad diezgan paliks PP un bankai par maiņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Ir fiksēts kurss: 1 EUR = 0.702804 LVL. Tas ir tikai kangara Rimšēviča slapjajos sapņos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 (edited) Atgriežoties atkal pie šī, bet šoreiz neies runa par valūtu kursiem, bet gan par 'payment_status' tā kā paypal nav valūtas LVL, tad sanāk izlīdzēties ar USD un EUR. Testējoties saņemu statusu 'Pending' un kā iemeslu 'pending_reason=multi_currency' jautājums vai man šādu variantu uzskatīt par OK esam? Labāk būtu ja statuss atnāktu atpakaļ 'Completed'. Ko ieteiksiet? EDIT: Šo varētu pārnest uz "eKomercija un ePakalpojumi" Edited February 6, 2012 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Veido tam jaunu topiku. Slēdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts