scvaer Posted January 19, 2012 Author Report Share Posted January 19, 2012 (edited) Vajag nolasīt bildes no directory un randomā tās attēlot šajos bannerīšos. Man jau rodas motivācija mācīties javascript.. EDIT: Čalis iztiks ar to, kas ir(vienu bildi). Paldies visiem! Edited January 19, 2012 by scvaer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 codez, man testējot kodiņu tevis iedoto radās nepatīkama situācija. Aizverot logo, tas nodublējas, tālāk man rādas jau divi atvērti dialog logi, pēc viena aizvēršanas viss kārtībā, bet kad aizver otru, parādās vietā trīs, tas kā nenogalināms pūķis tur stāv. Jūtos sašutis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Tas ir tas, ko kods dara. Tā bija domāts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 codez, man testējot kodiņu tevis iedoto radās nepatīkama situācija. Aizverot logo, tas nodublējas, tālāk man rādas jau divi atvērti dialog logi, pēc viena aizvēršanas viss kārtībā, bet kad aizver otru, parādās vietā trīs, tas kā nenogalināms pūķis tur stāv. Jūtos sašutis. Pamēģini tikt līdz 55. līmenim (atverās 55 logi), tad būs cīņa ar bosu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scvaer Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 (edited) Kemito, bet tāds jau bija arī uzdevums :D Un tieši tāpēc tas tika nosaukts par trollpage ;) Es tiku tikai līdz 20 līmenim, tālāk nervi neizturēja Edited January 20, 2012 by scvaer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Versija 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Pamēģini tikt līdz 55. līmenim (atverās 55 logi), tad būs cīņa ar bosu. Nē paldies, šoreiz atteikšos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts