roleeks Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Sveiki, meklēju risinājumu, kā varētu exportēt no mssql db uz mysql .. Google visdažādākie softi ir, tikai pa maksu, free piedāvājā tik apm 50 ierakstus exportēt, bet nu man vajag pie 50'000 vismaz ierakstu exportēt. Ar pārējās visdazādām problēmas bija - sakarā ar sintaksi u.c lietam.. Varbūt kādam ir kāds ieteikums ar kādu noteikti softu vai scriptu to visu varētu exportēt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andism88 Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 phpmyadmin?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 es paņemtu MS Access, caur ODBC pielinkotu tabulas, uzveidotu vienkāršu kveriju ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roleeks Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 Ja es salinkotu serverus, vai tad, tad nebūtu tikai jaunie ieraksti datubāzē, kuri tiktu ierakstīti pēc linkošanas? es paņemtu MS Access, caur ODBC pielinkotu tabulas, uzveidotu vienkāršu kveriju ... Varbūt vari parādīt savu domu kaut kā ?:) Ne īpaši tuvs pie sirds ir MS :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l27 Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Pamēģini no www.bullzip.com. Man Access to MySql forši strādāja. Ja uztaisi connectionu accesā uz MS SQL un tad ar Bulzip mēģini konvertēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 iekš MS Access pielinkotas tabulas vnk. nozīmē, ka dati nav iekš .mdb (jeb nav iekš konkrētā Access bāzes) ... bet Access te pieminēju tikai tāpēc, ka ieimportēs tabulu struktūru bez rokdarbiem un ir gatavi šabloni Append, Update kverijiem u.c. operācijām tik pat labi to var izdarīt iekš PHP - pieslēdzamies gan MS SQL, gan My SQL bāzēm un visām tabulām izpildām ciklu no sākuma līdz beigām kopējot ierakstus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l27 Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 tik pat labi to var izdarīt iekš PHP - pieslēdzamies gan MS SQL, gan My SQL bāzēm un visām tabulām izpildām ciklu no sākuma līdz beigām kopējot ierakstus Tāpat jāliek MySql ODBC, jāveido connections, jākodē. Kopsummā vairak laika aizņems. Ja regulāri jāveic imports, tad gan ir vērts veidot PHP skriptu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 ir tacu jaaskatās lai datu tipi atbilst mysql galā tam pašam kas ir mssql... principā jau uztaisi tabulu un: select from mssql.tabula .... while(){ insert into mysql.tabula } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts