Jump to content
php.lv forumi

roleeks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

roleeks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Izveidot kaut kādu cepumu(cookie), pārbaudi, ja ir jau nodefinēta krāsa, tad viņš izmanto to, ja nav, tad default tava definētā.. + vēl change color (update cookie)
  2. Ja es salinkotu serverus, vai tad, tad nebūtu tikai jaunie ieraksti datubāzē, kuri tiktu ierakstīti pēc linkošanas? Varbūt vari parādīt savu domu kaut kā ?:) Ne īpaši tuvs pie sirds ir MS :)
  3. Sveiki, meklēju risinājumu, kā varētu exportēt no mssql db uz mysql .. Google visdažādākie softi ir, tikai pa maksu, free piedāvājā tik apm 50 ierakstus exportēt, bet nu man vajag pie 50'000 vismaz ierakstu exportēt. Ar pārējās visdazādām problēmas bija - sakarā ar sintaksi u.c lietam.. Varbūt kādam ir kāds ieteikums ar kādu noteikti softu vai scriptu to visu varētu exportēt?
  4. Tiešām, dokumentam nebiju uzlicis charset, jo testēju parasto query'u iekš tukša php faila :/ Bet vienalga, paldies par to codeigniter problēmu..
  5. Tas esmu es, topika autors, viekārši tagad savs profils, jo iepriekš reCHAPTA negaja (: ini_set('mssql.charset', 'UTF-8'); mssql_connect("****", "****", "****") or die(mssql_error()); mssql_select_db("*****") or die(mssql_error()); $query = "SELECT question_text COLLATE Cyrillic_General_CI_AI FROM questions_russian WHERE question_id = 1149"; $result = mssql_query($query); $row = mssql_fetch_array( $result ); print_r($row); Mēģinājums vairākus cyrllic collate's mainīt, vispār, bez izmaiņam! Pagaidām ir sitācija tāda, ka mājaslapu taisu uz Linux Gentoo, Apaches, bet mājaslapas pasūtītājām stāvēs uz IIS,, Varbūt ir iespēja, ka tur viss strādās kā vaig :) ?
×
×
  • Create New...